H hasann gg Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 568 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 NVIDIA GeForce sayfasında farklı diger NVIDIA sayfasında farklı sürücüler var. Birinde 490. sürücüsü birinde 472. sebebi nedir? Hangisi daha iyi olur? Ekran kartım GTX1650s. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2021
NVIDIA GeForce sayfasında farklı diger NVIDIA sayfasında farklı sürücüler var. Birinde 490. sürücüsü birinde 472. sebebi nedir? Hangisi daha iyi olur? Ekran kartım GTX1650s.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #2 Masaüstü için en yeni sürücü linkini alta bırakıyorum. Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Yeni sürücüyü indirmeden önce eski sürücüyü DDU ile silmeyi unutmayın.
Masaüstü için en yeni sürücü linkini alta bırakıyorum. Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Yeni sürücüyü indirmeden önce eski sürücüyü DDU ile silmeyi unutmayın.
H hasann gg Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 568 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #3 Önceden bunu indirdim. Mavi ekran oldu sildim. 472.12 deyim şu an sıkıntı yok.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #4 hasann gg dedi: Önceden bunu indirdim. Mavi ekran oldu sildim. 472.12 deyim şu an sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Değişik, sürücü zaten WHQL bence tekrardan kurun. Büyük ihtimal sizin indirdiğiniz sürücü inerken dosyada bozulma oldu.
hasann gg dedi: Önceden bunu indirdim. Mavi ekran oldu sildim. 472.12 deyim şu an sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Değişik, sürücü zaten WHQL bence tekrardan kurun. Büyük ihtimal sizin indirdiğiniz sürücü inerken dosyada bozulma oldu.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 18 Aralık 2021 #5 İngilizce olan sitede daha güncelini gösteriyor. Türkçe olanda ise bazen yeni bazen eski sorun nedir anlamıyorum. Güncel kalmak istiyorsanız sürücüyü İngilizce olandan indirmenizi tavsiye ederim.
İngilizce olan sitede daha güncelini gösteriyor. Türkçe olanda ise bazen yeni bazen eski sorun nedir anlamıyorum. Güncel kalmak istiyorsanız sürücüyü İngilizce olandan indirmenizi tavsiye ederim.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #6 gamecover dedi: İngilizce olan sitede daha güncelini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Atığım sürücü 497.09 olup hem İngilizce hem de Türkçe için en yeni sürücüdür.
gamecover dedi: İngilizce olan sitede daha güncelini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Atığım sürücü 497.09 olup hem İngilizce hem de Türkçe için en yeni sürücüdür.