GTX1650S sürtme sesi

MuratBozkurt

Picopat
Daha fazla  
Gigabyte GTX 1650 Super kartına sahibim. Kartı aldığımda sessizdi bayağı fakat 1-2 hafta geçmeden bu kükreme veya ara gaz sesini duymaya başladım. Oyunlara girdiğimde duyuyordum. İlk başta dışarıda birisi arabasını çalıştırıyor sanıyordum( kışın olduğu için motor donmasın diye 2-3 saatte bir çalıştırıyor sanıyordum. Daha sonra PC'den çıktığını fark ettim fan çalışmaya başlayınca çıkıyordu sonra sessizce dönmeye başlıyordu. Fakat şimdi ise fan dönerken sürtme sesine benzer bir ses duyuyorum kartın altına destek koyunca ses gidiyor gibi(ara sıra kendini duyurtuyor tekrar tabii) yardımcı olabilecek varsa ses dosyasını atabilirim. İnternetten bu sorunu yaşayan bulamadım henüz yani bu sesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğiniz zamanda kasanızı temizlediniz mi fiziksel olarak.
Eğer temizleme yaptıysanız fana zarar vermiş üzerinden bastırmış olabilirsiniz.

Edit: Kasaya ekran kartını monte ederken fanlara güç uyguladıysanız aynı sorun olabilir.

Kartımdan çıkan sesi youtuba attım bu ses her zaman çıkmıyor tabi saat başı 20 dakika sürmeye başladı ilginiz için teşekkür ederim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Afterburner üzerinden fan hızını arttırın bence ses artıyor mu diye bakın artıyorsa sorun fandadır. Şunu da eklemek istiyorum ürünü bence garantiye yollayın fazla kurcalamadan daha sonra kullanıcı hatası demesinler.

Belirttiğiniz zamanda kasanızı temizlediniz mi fiziksel olarak.
Eğer temizleme yaptıysanız fana zarar vermiş üzerinden bastırmış olabilirsiniz.

Edit: Kasaya ekran kartını monte ederken fanlara güç uyguladıysanız aynı sorun olabilir.

Ekran kartım 2 aylık daha ekran kartının tozunu bile almadım fanlara baskı uygulamadım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı