GTX1660 için en iyi Driver sürümü nedir?

Zaff

Hectopat
GTX1660 ekran kartlı sistem aldım, daha elime ulaşmadı. Sistemime bu ekran kartı için en iyi hangi sürümü önerirsiniz? Arada fark var mı? Ben sadece donanımdan anlıyorum, yazılım kısmında bilgim sınırlı. Başka nelerin Driver'ını yükleyeceğim, başka yapmam gereken yazılımsal bir işlem var mı? Cevaplar için çok sağ olun.

En güncel olan en iyisidir.
Bu yazılımı indirip en güncel sürümü buradan kurabilirsiniz.

Peki sistem elime geçince başka hangi Driver'ları kuracağım? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.
Ben ekran kartı driverını kurduktan sonra başka hiç bir driver kurmuyorum. Oyunlar, programlar kendi ihtiyaç duydukları yazılımları kuruyorlar.

NVIDIA kartlarda en guncel en iyisidir Driver problemleri çok nadir oluyor zaten.
Sistem gelince test etmek amaçli OCCT indir tum testleri uygula bir error alirsan hemen saticiyla iletişime geçersin boylece. Ekran karti Driver'i dişinda chipset Driver kurabilirsiniz fakat bu ekran karti Driver'i kadar onemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…