GTX1660 Ryzen 5 1600 sistem toplama

YusufEren5752

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar. Yakın zamanda 5200 TL civarına sistem toplamayı düşünüyorum. Kendi yaptığım araştırmalar sonucunda şöyle bir toplama yapmayı düşündüm.

RAM 2 tane olacak. Evet arkadaşlar sistemi böyle düşünüyorum. Sizce bu fiyata daha iyi bir sistem alabilir miyim? Ya da neleri değiştirirsem daha güzel olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
R3 3300X almalısın bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aslında ben de aynısını düşündüm ama ryzen 3300x in fiyatı 1200 tl.1600 af ise 875 civarı.Acaba daha ön sipariş olduğu için mi o kadar pahalı.Eğer gelince fiyatlar düşer derseniz gelmesini bekleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı