GTX1660 sistemde Apex Legends FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

kentaju

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
GTX1660
İşlemci
Ryzen 7 2700x
Apex'i yaklaşık 4 5 yıldır oynuyorum fakat son 1 yıldır FPS düşmesi yemeye başladım 3 5 dakika da birçok fena kasıyor sonra düzeliyor ama durmadan tekrar ediyor her şeyi denedim neredeyse ama bir çözüm bulamadım Apex'in normal training moduna girince sıkıntı yok diğer oyuncularla girince oluyor onu fark ettim anlayan varsa desteğini rica ediyorum.

Özellikle oyuncularla girilen maçlarda FPS düşüşleri yaşanıyorsa, bu bazen sunucu bağlantı sorunlarından kaynaklanabilir. Bu tür sorunlar, yüksek ping veya düşük internet bağlantısı hızına bağlı olarak FPS düşüşüne yol açar. Sunucu bölgelerini değiştirmeyi dene veya internet hızını kontrol et.

Apex Legends oyunu, Steam üzerinde aşırı sorunlu oyun. Dual channel çözüm olabiliyor diye biliyorum bu arada.

Not: Başka konudan alındı

Steam üzerinden oynamıyordum oyunu EA'den indirmiştim acaba Steam'den denesem farklılık olur mu bir de Dual channel nedir?

Özellikle oyuncularla girilen maçlarda FPS düşüşleri yaşanıyorsa, bu bazen sunucu bağlantı sorunlarından kaynaklanabilir. Bu tür sorunlar, yüksek ping veya düşük internet bağlantısı hızına bağlı olarak FPS düşüşüne yol açar. Sunucu bölgelerini değiştirmeyi dene veya internet hızını kontrol et.

Sunucuyu da değiştirdim fakat işe yaramadı 120 130 gösteriyor FPS bir anda 15'e düşüyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı