GTX1660 Super sistem FiveM'de nasıl performans verir?

KawakiTR

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı: GTX1660 Super.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Anakart: A520M-K V2.
8 GB RAM (yanına bir adet daha aynı marka 8 GB RAM alacağım. 16x16 yapmak isterdim para yok)

FiveM, RDR2, Cyberpunk, CS2, Valorant, pubgmobile.

Bu oyunlarda takılma vs. olur mu? Olursa hangilerinde olur? Benim için önemli olan FiveM takılır mı? İyi bir grafik paketi yüklesem donar mı?

Bilgisayarda BIOS ayarlarım yapılı değil. FPS nasıl arttırabilirim daha fazla grafikleri bozmadan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart: A520M-K v2.
8 GB RAM (yanına bir adet daha aynı marka 8 GB RAM alacağım. 16x16 yapmak isterdim para yok)

Bu oyunlarda takılma vs. olur mu? Olursa hangilerinde olur? Benim için önemli olan FiveM takılır mı? İyi bir grafik paketi yüklesem donar mı?

Bilgisayarda BIOS ayarlarım yapılı değil. FPS nasıl arttırabilirim daha fazla grafikleri bozmadan?

Aynı ekran kartını kullanıyorum, hocam Cyberpunk biraz sıkıntı 60 FPS'ye yakın oynatıyor, onun haricini gayet rahat 60 FPS üstü oynatıyor özellikle FiveM'i çok rahat oynarsın.

Anakart: A520M-K v2.

FiveM, CS2 ve Valorant'ı çok rahat oynatıyor RDR 2'de en yüksek ayarlarda biraz kasmalar olabiliyor CP 2077'yi bilmiyorum maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı