GTX1660 Super sistem nasıl?

Yerinizde olsam H410 veya B460 anakart alıp işlemciyi 10400F yapardım. RAM 2x8 şeklinde olursa daha iyi olur. PSU C4 olabilir. Kasa hakkında pek bir bilgim yok.
Şimdilik bütçem pek yeterli olmadığı için Ram’i 8 olarak alacağım lakin 1-2 ay içerisinde yanına aynı Ramden sipariş edip 16’ya tamamlarım problem olmaz o ancak işlemci ve anakart mevzusuna gelecek olursak Z serisi anakartlar alamıyorum yine bütçeden ötürü 😂 bu sebeple de İntel işlemcilere pek yaklaşmak istemedim.

Hocam fiyat açısından güzel öncelikle. Fakat ekran kartı PNY değil de en azından Palit olsa iyi olurdu. Malum çok fazla tanınan bir marka değil PNY. Yinede FPS sıkıntısı olmaz. Gamepower ürünlerden uzak durmanız daha iyi olacaktır güç kaynağı tarafında. FSP olsa çok daha iyi olabilir yine bu üründe. Diğer her şey mükemmel bu fiyata göre. Şimdiden hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim Zotac var elinde onun hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ? Dilersem PNY değil de Zotac marka ekran kartı ekleyebilirim. Psu için ekstra 45 TL karşılında FSP ile yenileyebiliriz dendi onu eklerim.
PSU'yu FSP yapma şansınız yok mu?
Çok teşekkür ederim,50TL ekstra ücret vererek 500W FSP ile değiştireceğim 5 gün beklersin dedi ama problem yok,bekleriz daha iyisi olsun da 😂

Çok teşekkür ederim Zotac var elinde onun hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ? Dilersem PNY değil de Zotac marka ekran kartı ekleyebilirim. Psu için ekstra 45 TL karşılında FSP ile yenileyebiliriz dendi onu eklerim.

Çok teşekkür ederim,50TL ekstra ücret vererek 500W FSP ile değiştireceğim 5 gün beklersin dedi ama problem yok,bekleriz daha iyisi olsun da 😂
Hayırlı olsun PSU değişince çok uygun sistem.

Hayırlı olsun PSU değişince çok uygun sistem.
Çok teşekkür ederim. PSU’yu bekleyip sistemi eve götüreceğim birazdan. Zotac ekran kartı ile değişmem durumunda 350TL ek masraf çıkarıldı vazgeçtim PNY’e şans vereceğim öyle bir bütçem şimdilik yok olması halinde de marka değişmek yerine bir adet daha aynı Ramden eklerdim,tekrar sağolun.

Çok teşekkür ederim Zotac var elinde onun hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Dilersem PNY değil de Zotac marka ekran kartı ekleyebilirim. PSU için ekstra 45 TL karşılında FSP ile yenileyebiliriz dendi onu eklerim.

Çok teşekkür ederim, 50TL ekstra ücret vererek 500W FSP ile değiştireceğim 5 gün beklersin dedi ama problem yok, bekleriz daha iyisi olsun da 😂

Hocam Zotac'da iyi bir marka. Fakat 350 TL fazla bir para böylesine değişim için. En doğrusunu yapmışsınız. 50 TL karşılığında PSU'yu FSP ile değiştirmeniz çok iyi olmuş. Umarım problem çıkartmadan kullanırsınız. İyi forumlar :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı