GTX1660 Super'e nasıl 2. monitör bağlanır?

Emirhan Erdinç

Hectopat
Arkadaşlar şu an yeni bir sistem aldım. Sistemin içinde monitör de var. Mevcut monitörümü yan monitör olarak ayarlamak istiyorum (Discord vs orada kullanacağım) öbür yeni monitörümle de oyunlarımı oynayacağım. İnşallah yayın falan açarım ileride. Benim şu an ne yapmam gerekiyor? Nasıl çift monitör ayarlayacağım. Yardımcı olur musunuz tşkrler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde 2 adet, DisplayPort girişleri oluyor. Sizde olan monitörde, DisplayPort mevcutsa takip çalışabilirsiniz. Yoksa hdmı ile takarsınız.

Arkadaşlar şu an yeni bir sistem aldım. Sistemin içinde monitör de var. Mevcut monitörümü yan monitör olarak ayarlamak istiyorum (Discord vs orada kullanacağım) öbür yeni monitörümle de oyunlarımı oynayacağım. İnşallah yayın falan açarım ileride. Benim şu an ne yapmam gerekiyor? Nasıl çift monitör ayarlayacağım. Yardımcı olur musunuz tşkrler.
GTX 1660 SUPER portlarına bakıp ana monitöre displayport kablosunu bağlayacaksınız. Yan monitörü de HDMI kablosu ile bağlayın.

Ekran kartı üzerindeki görüntü çıkışlarına monitörleri bağladığınızda görüntü alırsınız. Herhangi bir özel ayarı yok. Windows ekran ayarlarından da hangi monitör sağda hangisi solda vb. ayarları ayarlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı