GTX2060 Ti Beklenir mi?

Aquarius

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bu yaz için sistem toplamayı düşünüyorum. Ekran kartında kararım GTX1060 idi. Fakat son zamanlarda fiyatı ciddi şekilde arttı. Baktığım kaynaklarda GTX20xx serisinin bu yazın sonlarına doğru, ya da senenin sonuna doğru çıkacağı ve GTX2060 Ti'ın 229$ satış fiyatı olacağını gördüm. Tabiki vergiler ve üretici firmaların fiyatlarıyla birlikte büyük ihtimalle 1400TL civarı gözüküyor. Sizce beklemeli miyim? Beklemeyeceksem GTX1060 güncel oyunlarda 1080p'de medium/high ayarlarda beni kaç sene götürür? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yaz için sistem toplamayı düşünüyorum. Ekran kartında kararım GTX1060 idi. Fakat son zamanlarda fiyatı ciddi şekilde arttı. Baktığım kaynaklarda GTX20xx serisinin bu yazın sonlarına doğru, ya da senenin sonuna doğru çıkacağı ve GTX2060 Ti'ın 229$ satış fiyatı olacağını gördüm. Tabiki vergiler ve üretici firmaların fiyatlarıyla birlikte büyük ihtimalle 1400TL civarı gözüküyor. Sizce beklemeli miyim? Beklemeyeceksem GTX1060 güncel oyunlarda 1080p'de medium/high ayarlarda beni kaç sene götürür? Cevaplarsanız sevinirim.
O fiyat bizim ülkemizde çok daha farklı olabilir ama tercih sizindir. Kart almak için aceleniz yok ise bekleyebilirsiniz

Genelde bunlar söylenti olarak kalıyor, yerinizde olsam şu an hangi ekran kartı işimi görüyorsa alır ya da Ağustos'a gelecek olan AMD'nin Vega ekran kartlarını beklerdim. Volta mimarisine bir hayli zaman var, beklemeyin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı