GTX285 CS:GO'da 95 Derece Normal mi?

halim07

Kilopat
Yer
Düsseldorf-İzmir
Merhaba, dün uzun zamandır kullanmadığım bilgisayarımı açtım her şeyi güncelledikten sonra CS:GO'ya girdim. Oyunu düşük ayarlarda 140 FPS'de oynuyordum. Fakat anlık takılmalardan korkup sıcaklık değerlerini ölçtüm.
Ekran Kartı: Evga GTX 285 oyunda 95ºC
İşlemci: i7 970 65-70ºC
Ekran kartının sıcaklık değerlerinden korktuğum için bilgisayarı hemen kapattım.
Sorun güç kaynağında değil ise ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Termal macunu değiştirin fark eder sıcaklık. Ama çok dikkatli olun. Macunu etrafa saçmayın.
Bence normal değil, benim kuzenimin GTX 285 vardı, 720p GTA 5 oynuyordu. Sıcaklık 45-70 arasıydı,
şu videoyu izler misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, dün uzun zamandır kullanmadığım bilgisayarımı açtım her şeyi güncelledikten sonra CS:GO'ya girdim. Oyunu düşük ayarlarda 140 FPS'de oynuyordum. Fakat anlık takılmalardan korkup sıcaklık değerlerini ölçtüm.
Ekran Kartı: Evga GTX 285 oyunda 95ºC
İşlemci: i7 970 65-70ºC
Ekran kartının sıcaklık değerlerinden korktuğum için bilgisayarı hemen kapattım.
Sorun güç kaynağında değil ise ne olabilir?
Peki parçaları temizlediniz mi?

Bilgisayar kapalı, balkonumda 10 aydır duruyordu. Peki maksimum 20 TL'ye macun tavsiye edebilir misiniz? Bu değerler boşta kullanımda %10'dayken.
MSI Afterburner  15.5.2018 17_47_13.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı