GTX285 CS:GO'da 95 Derece Normal mi?

halim07

Kilopat
Yer
Düsseldorf-İzmir
Merhaba, dün uzun zamandır kullanmadığım bilgisayarımı açtım her şeyi güncelledikten sonra CS:GO'ya girdim. Oyunu düşük ayarlarda 140 FPS'de oynuyordum. Fakat anlık takılmalardan korkup sıcaklık değerlerini ölçtüm.
Ekran Kartı: Evga GTX 285 oyunda 95ºC
İşlemci: i7 970 65-70ºC
Ekran kartının sıcaklık değerlerinden korktuğum için bilgisayarı hemen kapattım.
Sorun güç kaynağında değil ise ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Termal macunu değiştirin fark eder sıcaklık. Ama çok dikkatli olun. Macunu etrafa saçmayın.
Virüs taraması yaptım ekran kartı kullanımı %3 seviyesine indi fakat kart hala çok sıcak yarın termal macun alıp tekrar deneyeceğim sanırım 7 yıldır macun değişimi yapılmadığından oluyor.
Evet ondan yapıyor. Sonucu buraya yazarsan iyi olur.

32 TL uygun olursa bunu tavsiye ederim.
Arctic MX-4 8.5W, m·K 4g Termal Macun Soğutma Aksesuar ORACO-MX40001-BL - Nanokatalog
Xigmatek PTI-G3606 Termal Macun Fiyatı - Taksit Seçenekleri

20 TL ve altı içinde bunu öneriyorum.
Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatı

Bir de şöyle bir durum var. Sadece termal macun yetmeyebilir. Termal pad almak zorunda da kalabilirsin.
Yarın Mediamarkt'dan Xigmatek PTI-G3606 macunu alacağım.
Dolar kurunun gazabından dolayı macun fiyatları zamlanmış, Cooler Master IC Value V1 alabildim.
Evet ondan yapıyor. Sonucu buraya yazarsan iyi olur.
Hepinize teşekkür ederim macun değişimi yaptım artık 55 derecede çalışıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    126,3 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı