GTX550 Ti ETS 2 Online performansı nasıldır?

İşletim sistemi
Windows 10

Cihangir ceyhan

Hectopat
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
120 SSD
Ekran kartı
GTX550Tİ
Anakart
760GM-P23
İşlemci
FX8300
GTX550 Ti ETS 2 Online performansı nasıl olur düşük FPS mi alırım? Akıcı oynatır mı?

60 FPS alabilirsiniz Single'da fakat Online kısmında çok oyuncu olan yerlerde pek mümkün olmayacaktır, yarı yarıya düşecektir.

@Cihangir ceyhan Yüksek ihtimal düşük FPS alırsın. Zaten optimizasyon sorunu olan bir oyundu. Oyununda sistem gereksinimlerini güncellediler. Şu an da minimum GTX 660 istiyor. Ekran kartın ucu ucuna kurtarsa bile işlemciden dolayı yine sıkıntı yaşarsın.

60 FPS alabilirsiniz Single'da fakat Online kısmında çok oyuncu olan yerlerde pek mümkün olmayacaktır, yarı yarıya düşecektir.

Üzermi yani Single'de 60 70 alıyorum yüksek ayarda fakat sürüm eski benimkinin Steam'den almayı düşünüyorum üzer ise almayacağım.

@Cihangir ceyhan yüksek ihtimal düşük FPS alırsın. Zaten optimizasyon sorunu olan bir oyundu. Oyununda sistem gereksinimlerini güncellediler. Şu an da minimum GTX 660 istiyor. Ekran kartın ucu ucuna kurtarsa bile işlemciden dolayı yine sıkıntı yaşarsın.

İşlemciden yana niye sıkıntı yaşayım ki işlemcimden memnunum.

İşlemciden yana niye sıkıntı yaşayım ki işlemcimden memnunum.

Sen işlemcinden memnun olabilirsin. Eskiden bende de FX8350 BE vardı. 1080 ekran kartıyla oyun kasmıyordu ama, böyle abuk sabuk takılmalar oluyordu. E6500 gibi çöp bir işlemcili sistemde deneyince akıyordu oyun. Yabancı forumlara kadar araştırmıştım. Birçok kişide FX'te sıkıntı yaşadığını söylüyordu ama çözüm bulamamıştım. Oyunun kendisi başlıca sıkıntılı yani. Şimdi bu olaydan sonra bir çok versiyon güncellemesi geldi oyuna ama hala problemleri var yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı