GTX550 Ti Guild Wars 2 oynatır mı?

Vermiyeceğim cevap yav. Aldıktan sonra gelip buraya ''Bu sistem bu oyunu kaldırır mı ?'' diye yazıyorsun. Yav kardeşim almadan önce gelip burada konu açsana. Bu oyunu kaldıracak bir sistem önerebilirmisiniz diye. Aldıktan sonra ne anlamı var kaldıramayacak desek senin için ne değişecek.

Neyse hadi söylüyorum.

O bütçeye Intel olmaz kardeşim olsa olsa anca AMD. İşlemciyi almasaydın kurtarma şansın vardı.
Ayrıca 1000TL'ye ayrı kasa ayrı psu lüksün çok nasıl dizebileceksin çok merak ediyorum.
O ekran kartıyla bir kere oyun oynanmaz. 700 Serisi çıkacak sen hala 550 alıyorsun.

Valla verebiliyorsan işlemciyi verirsen güzel sistem toplanabilir.

1 küsur tutuyor da şuan çok borcum var alamadım. Hemen oynamak istiyorum. Siteyi yeni keşfetim 1 sene sonra hertürlü modifiye ederim kasa parçalarını full değiştiririm. Guild wars 2 sadece oynucam yeterli mi ?

Diğer bileşenler idareeder gibi duruyo yalnız ekran kartını 550 Tİ değilde 650 Tİ alabilirsen daha iyi olur.

Her yerde Türkçe kurallarına uydunuz da alabilmek kelimesindeki bitişik yazılması gereken -abilmek ekini ayrı yazdınız. Tebrikler. Süpersiniz.

Hangi okul, hangi öğretmen -abilmek ve -ebilmek eklerinin ayrı yazılmasını öğretiyorsa adresini verin, nükleer yollayacağım yemin ederim. Noktalama işaretlerini bilmiyorsunuz, -abilmek ekini ayrı yazıyorsunuz....

Şimdi güzel bir kazık yediğin bu sisteme gelelim.

Hangi geri zekalı sana bunu al dedi? Bu bütçe ile AMD alman gerekiyordu. Paranı resmen çöp tenekesine atmışsın... Guild Wars 2 oynarsın ama bütün ayarları açmak varken şimdi orta ayarları açabileceksin ancak.

Muazzam...

Ben de amd toplamayı biliyorum. Intel topladım uzun ömürlü olsun. Başka PC'de kullanacağım için ekran kartını ve işlemci değiştireceğim 5-6 ay sonra. Bir de zaten MMO oyunlar ultra'da oynamam gözlerimi yoruyor uzun vakit geçirdiğimden. Çok önemli olsa düzgün de yazarım ama yazdıklarımı özürlüler dahil anladığı için sorun yok.. Hoşuna gitti mi admin moderatör neysen artık.

Sanırım çok yanlış yerdesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…