CivcivliYumurta
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Bende Gtx560 Ti O.C ekran kartı var. Bu ekran kartını aldığımdan beri hatalı malesef, Çıldırttı beni kaç senedir, garantiye gönderdim 3 kere ; birinde köşesini ezmişler kartın, diğerinde fan kablosuna zarar vermişler bazen fan çalışmıyo kablolarıyla oynayınca çalışıyo. İlk aldığımda oyunları 10 20 dk falan oynatıyordu sonra ''Dırrrr'' diye ses çıkartıp görüntü komple kararıyordu.
Bu sorunu MSI AFTERBURNER'i kurarak ekran kartının bellek saat hızını 900MHZ den 825 MHZ'ye çekerek çözmüştüm kaç senedir fan kablosu haricinde sorunsuz kullanıyordum ama bir kaç haftadır yine o lanet hatayı vermeye başladı. Önce ekran resim 1 deki gibi oluyor ve kapanıp tekrar normal açıldığında sağ altta ''Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu...'' gibi bir hata alıyorum. Ama oyuna giremiyorum. Girdiğimde 5 dk içerisinde bu hatayı alıyorum. Sorun ekran kartında bence çünkü onboard ekran kartında böyle bir hata yok. Umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler.
Sistemim :
Bu sorunu MSI AFTERBURNER'i kurarak ekran kartının bellek saat hızını 900MHZ den 825 MHZ'ye çekerek çözmüştüm kaç senedir fan kablosu haricinde sorunsuz kullanıyordum ama bir kaç haftadır yine o lanet hatayı vermeye başladı. Önce ekran resim 1 deki gibi oluyor ve kapanıp tekrar normal açıldığında sağ altta ''Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu...'' gibi bir hata alıyorum. Ama oyuna giremiyorum. Girdiğimde 5 dk içerisinde bu hatayı alıyorum. Sorun ekran kartında bence çünkü onboard ekran kartında böyle bir hata yok. Umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler.
Sistemim :
- Geforce Gtx 560 Ti o.c
- Asus M4A89GTDPRO USB3
- Kingston 3X2 6GB 1600MHZ CL9 Ram
- Amd Phenom II x6 1100 T 3.30 GHZ işlemci
Son düzenleyen: Moderatör: