İlginç. Anormal bir hız düşüşü var ama bad sector yok.
Şimdilik suçlunun SSD olduğuna emin olamayız. Sorun bir süre oynadıktan sonra mı oluyor? Evet ise sıcaklıklar ne durumda? Isınan donanımlar frekans kısar, ve performansı düşürürler.
İlginç. Anormal bir hız düşüşü var ama bad sector yok.
Şimdilik suçlunun SSD olduğuna emin olamayız. Sorun bir süre oynadıktan sonra mı oluyor? Evet ise sıcaklıklar ne durumda? Isınan donanımlar frekans kısar, ve performansı düşürürler. Sıcaklık.
oyuna girdigim anda başlıyor fps sabitliyorum yine oluyor 1saniye takılıp düzeliyor Sıcaklık degerlerimin hepsi normal işlemci oyundayken ortalama 60 derece arasında gidip geliyor.
Oyuna girdigim anda başlıyor FPS sabitliyorum yine oluyor 1saniye takılıp düzeliyor Sıcaklık degerlerimin hepsi normal işlemci oyundayken ortalama 60 derece arasında gidip geliyor.
Monitör ve sistem arasında herhangi bir dönüştürücü var mı? Bana da depolama aygıtı ile ilgili gibi geldi, yazma hızları çöp olmuş. Kingston SSD Manager ile bakar mısınız bir de disk sağlığına?
RAM'lere bir de Memtest86 testi yaparsanız iyi olur, sistemde bir OC varsa geri çekin.
Monitör ve sistem arasında herhangi bir dönüştürücü var mı? Bana da depolama aygıtı ile ilgili gibi geldi, yazma hızları çöp olmuş. Kingston SSD Manager ile bakar mısınız bir de disk sağlığına?
RAM'lere bir de Memtest86 testi yaparsanız iyi olur, sistemde bir OC varsa geri çekin.