GTX560 Ti R3 2200G sistemde ani FPS düşmesi oluyor

oyuna girdigim anda başlıyor fps sabitliyorum yine oluyor 1saniye takılıp düzeliyor Sıcaklık degerlerimin hepsi normal işlemci oyundayken ortalama 60 derece arasında gidip geliyor.

Monitör ve sistem arasında herhangi bir dönüştürücü var mı? Bana da depolama aygıtı ile ilgili gibi geldi, yazma hızları çöp olmuş. Kingston SSD Manager ile bakar mısınız bir de disk sağlığına?
RAM'lere bir de Memtest86 testi yaparsanız iyi olur, sistemde bir OC varsa geri çekin.

Hayır bir dönüştürücü yok RAM'lerden zannetmiyorum RAM'leri test ettmiştim bir sorun gözükmüyordu.

Eki Görüntüle 1360475

Hayır bir dönüştürücü yok RAM'lerden zannetmiyorum RAM'leri test etmiştim bir sorun gözükmüyordu.

Memtest86'da bir sorun çıkmadıysa ibreyi çevirebiliriz.

90% görünüyor genel sağlık, disk kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Başka bir depolama aygıtına kurma şansınız varsa kurup deneyin derim.

Arkadaşımın işi çıkmaz ise M.2 SSD getirecek deneyeceğim deneyince yazarım yine çözülüp çözülmedigini hayırlı akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…