9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2013 #11 Alınmış sisteme keşke deyipte adamın içine kurt düşürmeyin. Şu hali ile bir sıkıntısı var mı? Yok. Hayırlı olsun.
Alınmış sisteme keşke deyipte adamın içine kurt düşürmeyin. Şu hali ile bir sıkıntısı var mı? Yok. Hayırlı olsun.
T typerma1 Ziyaretçi 11 Kasım 2013 #12 Emou dedi: Ama GTX 650 Ti Boost'da HD 7850 seviyesindeki bir karttır. Sizi üzmez. Genişletmek için tıkla... Berkan ÖZGAN dedi: Alınmış sisteme keşke deyipte adamın içine kurt düşürmeyin. Şu hali ile bir sıkıntısı var mı? Yok. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Emou , sistemi aldım doğru dürüst sevinemedim Berkan kardeşim.
Emou dedi: Ama GTX 650 Ti Boost'da HD 7850 seviyesindeki bir karttır. Sizi üzmez. Genişletmek için tıkla... Berkan ÖZGAN dedi: Alınmış sisteme keşke deyipte adamın içine kurt düşürmeyin. Şu hali ile bir sıkıntısı var mı? Yok. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Emou , sistemi aldım doğru dürüst sevinemedim Berkan kardeşim.