GTX750 sisteme 350 TL PSU önerisi

Göktuizm

Hectopat
Daha fazla  
dünden itibaren sistemimde bir sorun vardı. Güç kaynağının fanı çalışmıyor, oyuna girince kendini kapatıyordu otomatikman ısınmadan.
Bende yeni PSU almaya karar verdim. Bu güç kaynağından bıktım, arada başka problemler de çıkarıyordu.
Bütçem çok yok, bu fiyat aralığında sistemimi besleyebilecek güvenilir bir PSU lazım.
Ben 300TL'ye Gametech 400watt PSU düşünmüştüm.
Sıfırdan bakarsanız çok daha iyi olur, 2.el PSU'lar güvenilir değil pek.
Sistemim çok güç tüketen bir sistem değil. Ekran kartımda ek pin girişi bile yok. Anakarttan besleniyor.

GTX750 Turbox.
4x4 RAM Hi-Level.
i52400 işlemci.
Gigabyte H61M-S1 anakart.
500GB WD hard disk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçene göre tercihini yapabilirsin, ikisi de bu sisteme yeterli. Gametech PSU önermem.

Bütçene göre tercihini yapabilirsin, ikisi de bu sisteme yeterli. Gametech PSU önermem.

500watt alacak gücüm yok ama 400wattı alabilirim 400watt yeterli sanırsam şu anki PSU da 400watt ve bir şey sormak istiyorum 80+ yok bunlarda bir sorun çıkmaz değil mi şu anki PSU m 80+ değil ve çok çektim.
çok teşekkürler

500watt alacak gücüm yok ama 400wattı alabilirim 400watt yeterli sanırsam şu anki PSU da 400watt ve bir şey sormak istiyorum 80+ yok bunlarda bir sorun çıkmaz değil mi şu anki PSU m 80+ değil ve çok çektim.

Çok teşekkürler
Sorun çıkarmaz sistemin çok güç tüketen bir sistem değil zaten bu bütçelerde en iyi alternatif bu.
Geleceği de düşünerek biraz daha bütçeyi zorlayın 500W almaya çalışın 12V kanalından 456W verebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı