Y You_Suf Hectopat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2016 #1 Bu konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama sorum şu, GTX750 TI ekran kartı alıcam acaba bu ekran kartı 1'den fazla ekranı deatekliyor mu? Yani çift elran kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2016
Bu konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama sorum şu, GTX750 TI ekran kartı alıcam acaba bu ekran kartı 1'den fazla ekranı deatekliyor mu? Yani çift elran kullanabilir miyim?
MasterofTechnology Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.899 Makaleler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk 18 Nisan 2016 #2 Evet, kullanabilirsiniz fakat biri DVI, diğeri HDMI olmak şartı ile.
Y You_Suf Hectopat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2016 #3 MasterofTechnology dedi: Evet, kullanabilirsiniz fakat biri DVI, diğeri HDMI olmak şartı ile. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
MasterofTechnology dedi: Evet, kullanabilirsiniz fakat biri DVI, diğeri HDMI olmak şartı ile. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler