GTX750 ti Gta 5 Kasma Sorunu

Bugra Atilla

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Daha yeni 8GB Ram ve Gtx750ti ekran kartını aldım fakat gta 5 önerdiği ayarlarda fps testinde 11 fps'ye kadar düştü. Lütfen yardım edin. N'apıcam? Nvidia geforce experience gta 5'i optimize edicem fakat sistemin minimun gereksinimleri karşılamıyor diyor.

Sistemim bu;

İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz 3.00 GHz
Ram: 8GB
Sistem Türü: 64 Bit
Ekran Kartı: Asus NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2GB

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin çok kötü darboğaz yapıyor. Anca ya işlemci değiştircen veya pek işe yaramasada O.C. yapabilirsin.

Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci alıcamda sorun çözülürmü

Benim işlemcimin aynısı ama ben ekran kartı yada RAM eklemeye kalkmıyorum Bu sistemden daha fazlasını bekleyemem. GTA 4 ultra low ayarlarda 15 - 30 FPS oynatıyor. MW serisini de oynatıyor daha ne olsun. Ekran kartım bile yok.
İşlemci soketi LGA 775 olduğu için yükseltme de yapamıyorum. Size önerim anakart + işlemci almanız.
Bir şey daha; E5700 O.C yapılabilen bir işlemci ama ben yapamadım. Sizin anakartınız uyumlu ise yapın, belki faydası olur. Benim O.C yapamamamın sebebi anakartın BIOS sürümünün çok eski olması. Güncellemek için para gerekiyor ama bende para verecek göz yok
Şu ikisini alırsan sorunun ortadan kalkacaktır:
Anakart; http://www.hepsiburada.com/gigabyte-h97-hd3-intel-h97-1600mhz-ddr3-lga1150-atx-anakart-p-BD304891
İşlemci; i5 4460 yada i3 4130, 4160, 4170 hepsi de darboğazı bitirir ama size önerim i5 4460

Son düzenleme:
Hocam sisteminizi öle bir anlatmışsınız ki duygulandım Afrika'daki aç bir çocuğun hikayesine benzemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…