GTX750 Ti için uygun ucuz PSU önerisi

Bütçe
200

Pysi Developer

Hectopat
Yer
Kocaeli/Gebze
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki parçaları sistemime ekleyeceğim. Şu anki kasada olan PSU 250W ama sanırım yetmiyormuş. Aşağıdaki sisteme uygun en ucuz 2.el PSU önerir misiniz?

GTX 750 Ti 2 GB.
Q9650.

Aerocool 500W VX PLUS bütçesi daha da az ise Gametech GTP400 400W (eski benzer bir sistemde 5 aydır kullanıyoruz patlamadı) olabilir. İkinci el PSU önermemiz için arkadaşınızın şehrini bilmemiz gerekir ki kendisi Letgo vs gibi e-ticaret sitelerinde bulduğu mümkünse 350-400W ve üstü PSU'ları burayı atsa da değerlendirilse daha kolay olur.

300W PSU yeter sanırım, istersen sana uygun fiyattan verebilirim.
Saolun hocam ama bi 400W lazım ya

Hocam alacak kişi benim. Sahibinden en ucuzlardan bakıyorum ama şimdi marka model bakmadan alırsam sonrasında pişman olmayayım diye. Hocam sahibinden bakınca çok ucuzları var ama kötü müdür iyi midir bilmiyorum.

Hocam mesela bu var ucuzundan sizce nasıldır? PowerSupply HP(300W/360W)2.EL/+ OEM 400W *SIFIR* PSU - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 959562698 veya https://www.sahibinden.com/ilan/iki...yar-masaustu-everest-400w-psu-988937754/detay

Hocam müsaitseniz bakar mısnız? Umarım rahatsız etmiyorumdur. @Yiğitt35

Son düzenleme:

Estağfurullah hocam, tabii bakarım PSU'da ucuza kaçılmaz hocam, sistemin damarlarında akacak kanı PSU pompalıyor resmen Tavsiyem Cooler Master, Aerocool, FSP, High Power, Corsair gibi markalardan almaya çalışın ikinci elden de olsa.

Tamamdır,o markalara yönelik bakayım.Çok saoloun hocam.Bir sorum daha olacak da,PSU takarken sistem uyumluluğu var mıdır?(anakart vs.)

Sıkıntı olmaz, bazı özel üretim anakartlarda 24Pin girişi dağıtılıyor. Örneğin ASUS TR005S (M71AD) model masaüstü bilgisayarın anakartı gibi. Sizin anakartta sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…