GTX750 Tİ önerir misiniz?

Bu sisteme GTX 750 Tİ alınır mı? | Technopat Sosyal

Bakarmısnız lütfen?

Çift fanlı larda gerçekten güç girişi mi var? Birde zahmet olmazsa benim sistemim gtx 750 ti a uygun mudur bir baksanız

Işlemci E7500
Anakart G41M-ES2L
Monitör 1366x768

Senin anakartın G41 Chipsetli'ymiş. @Recep Baltaş, G41 chipsetli anakartlarda sorun olur diyor ama neden bende bilmiyorum ?

BF4 Oyununu Full HD + High ayarda +45 FPS ile oynayabilirsin. Sitenin youtube kanalında test videosu mevcut. Ayrıca ultra ayarda ise 30-35 FPS arası oynayabilirsin.
ya kardeşim ordaki bileşenleri burdaki bileşenlere göre kıyaslama. ordaki işlemci core i7 burdaki i3 . FPS değerini sadece ekran kartı vermiyor :S

Aman aman bir performans kaybı olacağını zannetmiyorum. Hem sizin dediğiniz gibi olsa FPS'yi ekran kartı vermeseydi videonun başlığı BF4 GTX750Tİ Testi olmazdı. i7 , 16GB , Ram , GTX 750Tİ BF4 testi olurdu.

Darboğaz olmaz. Bende AsusGTX750 ve P5G41 MLE var. Sorun çıkartmadı. 750Ti nasıl olur bilemem.

2 sayısı 5 ve bu giriş seviyesi ekran kartı yanı orta - düşük arası bir şey biraz daha bütçe koyup daha iyisini alabilirsin GTX 770 gibi.

Bilgin04 Bir 750Tİ var bir 770 var saçmalama. En azından 760 falan der insan. Bütçe olsa adamda almasını bilir.

760 da alabilir illa 770 alması zorunlu değil.

760 veya 770 almamanın sebebi güç kaynağımın yetmemesi ve işlemcimin büyük ihtimal darboğaz yapma olasılığı bütçede yok tabii. Öyle aman aman performans beklemiyorum zaten 1080p medium ayarlarda oynayabileyim yeter.
ya kardeşim ordaki bileşenleri burdaki bileşenlere göre kıyaslama. ordaki işlemci core i7 burdaki i3 . FPS değerini sadece ekran kartı vermiyor :S

Zaten onu sormuştum bende i3 var, darboğaz sorunu olurmu onu merak ediyordum. Yüksek ihtimal olmuyor. İnternetten biraz araştırdım i3 gtx 570 den sonra darboğaz olmaya başlıyormuş. İnşallah bayram gibi alacam, Yardım eden herkeze teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…