H hopehope55 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #1 Öncelikle merhaba arkadaşlar benim hiç bilgim yok. Ne hakkında mı ? Güç yeterli olur mu ? İşlemcim uygun mudur ? Sağlıklı performans alabilir miyim ? En önemlisi GTA V 'te 35 40 45 50 FPS değerlerini görebilir miyim? Bütçem 450 500 TL'dir. PC-I Slotu nasıl bakılır sevgili arkadaşlar benim PC'ye uyumlu olur mu ? Bu kartlar Sistem özelliklerini nasıl atabilirim size yardımcı olabilirmisiniz. ANAKARTIM: Anakart AdıAsus M4N68T-M V2 İŞLEMCİM: Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2015
Öncelikle merhaba arkadaşlar benim hiç bilgim yok. Ne hakkında mı ? Güç yeterli olur mu ? İşlemcim uygun mudur ? Sağlıklı performans alabilir miyim ? En önemlisi GTA V 'te 35 40 45 50 FPS değerlerini görebilir miyim? Bütçem 450 500 TL'dir. PC-I Slotu nasıl bakılır sevgili arkadaşlar benim PC'ye uyumlu olur mu ? Bu kartlar Sistem özelliklerini nasıl atabilirim size yardımcı olabilirmisiniz. ANAKARTIM: Anakart AdıAsus M4N68T-M V2 İŞLEMCİM:
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2015 #2 Bellek iyi. Fakat işlemci güçlü bir işlemci değil ve darboğaz söz konusu. GTX 750 TI alacak paranız varsa biraz daha katıp R7 370 alabilirsin. İleride işlemci update ettiğin zaman sorun olmaz.
Bellek iyi. Fakat işlemci güçlü bir işlemci değil ve darboğaz söz konusu. GTX 750 TI alacak paranız varsa biraz daha katıp R7 370 alabilirsin. İleride işlemci update ettiğin zaman sorun olmaz.