GTX750 Ti temizlik sonrası görüntü sorunu

Mcfaqcimmy

Centipat
Merhabalar.
Geçen günlerde 750 Ti almıştım çalışmıştı 2. gününde termal macunu yenilemek istedim. Yeniledim çok az, sürülen yerin azcık taştı, sildim ama ekran geldi, bu sıkıntı etmedi. Sonra oyuna girdim ısı derecesi muhteşem. Modern Warfare 2 klasik versiyonunda Max ayarlara aldım oynandı 50 dereceydi. Sonra denemek için 1080P çözünürlük aldım kasmadı, ısı gene aynıydı tam adama sıktım dondu. (Bir de monitör VGA oldugu için birkaç gün televizyondan oynamak zorunda kaldım) sonra kapattım tepkisiz diye açıldı ekran geldi sonra Win ekranı gelince kapattım. Belki sıkıntı olmuştur dedim. Geç olmuştu saat kapattım.

Sonra açtım 3 üncü gün bir baktım ekran yok görüntü yok. Yani denedim bir sürü yöntem yok HDMI için geçerli yani sadece HDMI girişi için DVI kablo veya uyumlu bir monitör veya TV yok yani sıkıntı nedir bir yardım etseniz DVI bir. Monitöre baglasam çözülür mü çünkü ben önveden bir VGA kablo ile çözünürlük artoronca ekran giderdi başka bir VGA kabloyu baglayonca gelirdi ama aynı VGA takınca gene giderdi ekran ama HDMI için bu geçetli degil aynısı ya da başka baglasam aynı başka bir TV'ye denedik bir de kartı gene görüntü vermedi bir de diyeyim de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…