Aslında parçaları almıştım fakat fatura ile ilgili bir aksaklıktan dolayı hepsini iade etmem gerekti, iade ettikten sonra R9 270 alsam daha iyi olacağını düşündüm bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
Sistemin kullanım amacı grafikleri çok güçlü olmayan oyunlarda video çekmek. (çoğunlukla LoL ve CS:GO, Payday 2, Mafia 2 tarzı oyunları oynamak.) Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler tabletten zar zor yazdım noktalama hatam olduysa affola.
270 daha performanslı. Güç kaynağın da yeterli olduğu için alabilirsin, ama 750Ti dahi o işlemci ile bazı oyunlarda darboğaz yaptığı için 270'ten tam yararlanamayabilirsin. Ben olsam 750Ti alırdım.
270 daha performanslı. Güç kaynağın da yeterli olduğu için alabilirsin, ama 750Ti dahi o işlemci ile bazı oyunlarda darboğaz yaptığı için 270'ten tam yararlanamayabilirsin. Ben olsam 750Ti alırdım.