GTX750Ti Just Cause 3 Kasma Sorunu

Veysel karani

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma Just Cause 3 indirdim ama çok kasıyor. Geçen gün 10 FPS'ye düştü ve arada böyle dalgalanmalar oluyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Bilgisayarımın özelikleri ;

• Asus GTX750Ti
  • İşlemci : Intel i5 3340
  • RAM : 8 GB
  • Anakart : Asus H61M-PRo

Az önce battlefield oynadım, Her şey full iken 150 fps alırken msi afterburner dan fanı arttırmayı unutmuşum çalışmıyorken 90 derece olmuş kart ve fps 40 a kadar düşüyordu. Donmalar yaşıyordum bi anda tak etti dedim ben nasıl bu kadar sessiz oynarım bir baktım 90 derecelik alev topu

Çok sağolun yarın kasanın içine vantilatör tutup deneyim etkisi iyi olursa kasa anı alim tavsiyeniz kaç tane ?

Çok sağolun yarın kasanın içine vantilatör tutup deneyim etkisi iyi olursa kasa anı alim tavsiyeniz kaç tane ?

Vantilatör mü ? 12cm Fan 9 TL ? Pahalı bir şey değil. Önceki mesajımı okumadınız sanırım. Kasanız da kaç tane fan girişi mevcut? Anakart yanında bütün kasalarda mevcut zaten. Önemli olan yan kapak veya ön tarafta olması. Yan kapakta vida girişi var mı ? Yada kasanızın marka ve modelini söyleyebilirseniz size yardımcı olabilirim.

Not: Kasanızda fan takılması için yer olmaz ise fan takamazsınız maalesef. O yüzden aldığınız kasadaki fan yerleri önemlidir.

Arkaya, öne ve üste alabilirsin yani 3 tane.

3x fan yeri var mı bakalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…