O kasalarda güç kaynağının çok iyi olacağını sanmıyorum ama alırken kontrol et. FX-6300, 129Watt güç çekiyor, ekran kartı ise 66Watt güç çekiyor maksimum. Yani toplamda bu iki bileşen 195Watt güç çeker o yüzden güç kaynağının 12Volt kanalından 16-17 Amper akım geçmesi lazım. Kasanın güç kaynaklarına bak, eğer 12Volt kanalı 20-25 Amper akım çekiyorsa güç kaynağı yeterli olacaktır.
GTX 750Ti-PH yeterli olur, MSI yada GTX 650Ti Boost almana gerek yok. Bende aynı ekran kartını kullanıyorum 1280x1024 çözünürlükte çoğu oyunu ultra bazı oyunları ultra'ya yakın açıyor.
GTX 750Ti-PH yeterli olur, MSI almana gerek yok. Bende aynı ekran kartını kullanıyorum 1280x1024 çözünürlükte çoğu oyunu ultra, bazı oyunları ultra'ya yakın açıyor.
Teşekkürler peki kasa konusunda söylediğin değerleri nasıl ayarlayacağım şu iki kasadan biri olur mu?
Ben iki senedir frisby kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkmadı.
Ayar yapmayacaksın kasanın arkasında güç kaynağı var orada yazar değerler. Muhtemelen 500Watt güç kaynaklı bir kasa yeterli olacaktır ama sen yinede kontrol et. Eğer bütçene uyarsa bence anakartını ve kasanı şunlarla değiştir çünkü yazdığın kasa ve anakartta ön tarafa takacak USB 3.0 portu yok, olsa iyi olur. Ayrıca bu yazdığım kasaya ait güç kaynağının 12Volt kanalı ikiye ayrılmış ve toplam 29Amper akım çekiyor yani yeterli olacaktır.