GTX750Ti vs R7 265

muratsahin9

Kilopat
Daha fazla  
GTX750Ti ve R7 265 ekran kartları arasında kaldım. R7 265 biraz daha performanslı bir kart ama benim kasamdaki güç kaynağı en fazla 300 watt güç sağlayabiliyor. Bu yüzden de 750Ti'a yöneldim. Ama R7 265 ile aralarında çok büyük bir fark olur mu? R7 265'e 300 watt güç kaynağı yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında çok bi FPS farkı yok. Bence 750Ti tercih edilmelidir. Hem daha yeni bir kart hem de daha az güç tükettiği için sizin güç kaynağınız için daha iyi.

Aralarında çok bi FPS farkı yok. Bence 750Ti tercih edilmelidir. Hem daha yeni bir kart hem de daha az güç tükettiği için sizin güç kaynağınız için daha iyi.
750 ti kaç sene daha güncel kalır ve oyunları nasıl bir ayarda oynatır. Birde linkteki kart geçekten bu kadar iyi mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu güç kaynağına bu iki kart arasından sadece 750 Ti takılabilir.
R7 265 için 450 watt yeterli olur mu?

R7 265 daha performanslı ancak güç kaynağınız büyük ihtimalle yetersiz gelecektir. Bunun için Gtx 750 Ti diyorum.

Şuan R7 265 daha iyidir F/p konusunda amma lakin 750Ti D12 tam desteklediği için yeni çıkacak oyunlarda daha iyi performans verecek gibi duruyor.
Ben R7 265 kullanıyorum Gta 5 Ultra Msaa 2x Multiplayer 35 Fps altına düşmeden ort 45 Fps de oynuyorum.
Battlefield 4 normalde Ultra kaldırıyor ama ben 64 kişilik sw de oynadığım için işlemci darboğazından dolayı Msaa kapalı diğer ayarlar ultra 60-100 arası oynuyorum
Monitör 720P.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı