GTX760 alacağım Asus mu MSI mı alınmalı?

GTX760 hangi marka tercih edilmeli?

• Asus

Oy: 8 38,1%
  • MSİ

Oy: 13 61,9%

• Oy verenlerin toplamı
    21

rampage

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
İki kartta güzel, aralarında fark olacağını zannetmiyorum ama msi'ın twin frozr soğutması patentli diye biliyorum. Ben msi seçerdim seçim senin. İki kartta güzel, kartlar daha bilgili kişiler cevap verir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus da, MSI da kalite ve soğutma bakımından birbirine denk kartlardır. Hangisinin tasarımını beğeniyorsan onu alabilirsin.

Bence MSI almalısın. Çünkü Asus'a göre daha performanslı olabilir. Çekirdek hızı ve soğutma bakımından biraz daha performanslıdır.

MSI almanızı tavsiye ediyorum, 1 hafta önce aldım çok memnunum.

O fiyata MSI R9 280 var. Nerdeyse GTX770 ile denk.

Benim sistemimde aynı AMD FX-6300 ASUS M5A97 EVO R2.0 MSI GTX760 ve sorunsuz çok memnunum tavsiye ederim asus almadım technopat tavsiyelerine uydum.
Bu arada vatandan aldım iki kez ayrı yerlerden anakart ram HDD işlemciyi topkapı vatan bilgisayar dan ekran kartını cevahir avmdeki vatan bilgisayardan. İkisindede müşteriye iyi davranıyolar benim hoşuma gitti.hele topkapı daki kalabalıktı bayağı adam yinede ukalaca konuşmadı iyiydi yani yazımdedim iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…