Arkadaşlar merhaba,
İlk defa bir pc toplama işine gireceğim ve biraz araştırarak kendi bütçeme göre en alt satırlarda belirttiğim gibi bir pc toplamak istiyorum ama ekran kartları hakkında pek bi fikrim yok birazcık araştırmam la bütçeme uygun olabilecek bir ekran kartı buldum "GTX 760" ancak bu kartın hem amd hemde ndivia ın farklı üreticilerden olan modelleri mevcut sizce bu kartlardan hangisini seçmeliyim bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
Bütçeyi biraz zorlayarak "Sapphire R9 280X " gibi bir ekran kartını da almayı düşünebilirim. Bu ekran kartı hakkında da görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.
Sistem iyi duruyor. Bende 285 modelini öneririm. 760 modelinden hızlıdır ve günceldir. Ne kadar vaktin var bilmiyorum ama yakın zamanda çıkarsa gtx 960 modeli iyi bir seçim olur.
Tşkler arkadaşlar "Powercolor R9 285 TurboDuo" hoşuma gitti tek sıkıntısı fazla sesli çalışmasıymış galiba onuda artık bu fiyatta bu performas veren bir ürün için göz ardı edebilirim. Büyük ihtimalle aşağıdaki şekilde bir sistem toplayacağım.
@Because Im Batman Güç kaynağı tavsiyesi için tşkler hem fiyatı uygun hemde 650 watt yorumlarda 80 plus özelliği var diye belirtiliyor.
Doğru mudur? Özelliklerinde yazmıyorda ?