GTX760 ve İ3 4160 Tabanlı Sistemde GTA5 İçin İdeal Ayarlar

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ve yetkili kişiler baştan belirteyim bu konuyu açmamda ki tek amaç bilgilendirme ve en uygun burayı düşündüm. Eğer ki yanlış yere açtıysam ceza yerine konuyu taşımanızı arz ederim.

Bir çok arkadaş GTA 5 düşük FPS, drop vs konular açıyor. Ben de düşük FPS sorunu yaşıyordum. Başlayalım:

• İ3 4160
  • GTX760
Öncelikle oyununuzun orjinal olup olmaması FPS'yi hiç etkilemiyor denecek kadar az etkiliyor (3DM versiyon hariç). Bir çok ayar denedim fakat FPS stabil değildi. Şimdi sizlere kendi uğraşlarım sonucu düzenli FPS almanız için ayarlarımı atacağım. Biliyorum Technopat GTX760 testi yaptı fakat diğer donanımlar aynı değildi ve bu yüzden daha iyi değerler elde ediyorlardı.

Öncelikle oyununuzda mod, eklenti vs olmamasına dikkat edin, bunlar FPS'yi düşüren veya DROP yapan faktörler.

Ayarları bu şekilde yaparsanız:
  • Şehir içi kalabalık mekanlarda 40-55
  • Şehir dışı (çöl, havalimanları, dağlar vs her yer.) 55-60 FPS arası sabit alırsınız.
Paylaşan var mı bilmiyorum ama tamamen denemelerim sonucu stabil tutabildim FPS'yi. Gerekli yerlere taşınmasını arz ederim.

Umarım yararlı olmuşumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…