Gtx770 LoL'de Düşük Fps

-TheYaso

Megapat
Benim arkadaşım var 500 tl lik ekran kartı ile 100 fps alıyor league of legends de benım ekran kartı asus gtx770 1000 tl lik ben en fazla 60 fps alabılıyorum kare hızı limitini de sınırsız yaptım. nedendir bir sorun mu var yani yoksa kazık mı yedım bu ekran kartını alarak? 2 gb 256 bit ?
Bu arada benım bayadır güncellemesi var ekran kartının experience güncelleştirmesi var diyor tıklıyorum açması için try again later sonrada GeForce experience encountered an error and must close. Diyor güncelleme yokken de bu sorun vardı az fps alıyordum nedendir. Saatin orda sağ altta güncellemesi var diyor aygıt yöneticisinden baktım ekran akrtına en son sürümünü yükle dedim zaten yüklü dedi bu sağ alttaki nedir ekran kartım güncelse. Nvıdıa geforce experience güncelleştirmeler var diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ekran kartını LoL de mi test ediyorsun ? Bir de 60 FPS neyine yetmiyor ? Aç Battlefield 4'ü bir benchmark yap. Sonuçlarda bir anormallik var mı bir kontrol et. Bir de en önemlisi hangi ayarlarda ve çözünüklerde oynuyorsunuz ?

League oF Legends Support'tan, bilet atarak bu konuya daha güzel çözüm bulabilirsin. FPS sorunu degil seninki, arayüzündeki ayarlardan FPS i sabitliyen bi yer olması lazım. Ben de bilmiyorum, tam olarak ama onu düzelttiginde fps 120 200 arası olacaktır.

League of legends de kontrol ettiğimden değil soruyolar fps leri hepsi 100 120 benımkinden kötü ekran kartları var benımki 60 o yüzden diğer oyunlarda da nasıl bakacam fpsye ? Ultrada oynuyorum onlarda ultrada oynuyor.

Hayır hayır 60 fps sabitliyor LoL. Ayarlar kısmında altta 2 kutucuk var onların tikini kaldır fps ' yi gör o zaman. O kutucukları işaretleyince görüntünü en iyi yapıp fps sabitliyor 60 ' a. Bende de öyle. Tikleri kaldırınca 180-190 fps oluyor.

Dikey senkronizasyonu kaldırıp her şeyi full e aldım sadece gölgeleri kapatarak 90 120 fps verdi. Radeon 5570 benim kart ve dalgalanma problemi var MSi GTX750Tİ Twin Frozr alacam para kasıyorum :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı