Gtx770+ssd mi? Gtx780 mi? R9 280x mi?

Haydar Can

Hectopat
Evet arkadaşlar, başlıkda gördügünüz gibi ''GTX770+SSD mi? GTX780 mi? R9 280X mi?'' sizce en performanslısı hangisi olur?

Sanırım akıllanmayacaksın, yanılıyor muyum ? Forumda ki hemen, hemen herkes sana R9 290 modelini öneriyor. Çok değil yılbaşına kadar bekleyeceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım akıllanmayacaksın, yanılıyor muyum ? Forumda ki hemen, hemen herkes sana R9 290 modelini öneriyor. Çok değil yılbaşına kadar bekleyeceksin.
Biliyorum herkesin bana r9 290 önerdiğini ama darboğaz yapıp yapmayacağından şüpheliyim.

Bence gtx 770 her oyunu rahatlıkla yüksek ayarlarda açabilecek bir ekran kartı ve recep abi'nin yeni sistem toplama videosunu izlediğim de zaten konuya değinmiş r9 290 alırsan, ssd olmazsa üzülürsün. Çoğu oyunda loding ekranlarında zamanın boşa geçer. Oyun kurulumlarında vb, şeylerde bu sorun başına gelir.

Ve bilgisayara ssd can verir. O yüzden bende recep abi'nin sözünü dinleyerek, sana gtx 770 ve ssd almanı öneriyorum. Zira r9 290 alırsan, zevke kaçmış olursun yüksek ayarlarda +60 sabit fps çılgını değilsen, bence hiç almana, gerek kalmaz. Zaten gtx 770 seni tatmin edecek bir ekran kartıdır.

Oyunlarda = tepkime süresi

HD videolarda = Hz değeri

İkisi bir arada olursa tadından yenmez

HDMI yada DVI; her ikisi de sayısal sinyal gönderir ve bunun Hz değeriyle bir alakası yoktur.

Hmm anladım abi yorumda en üsteki eleman leptob'a HDMI bağlayınca en fazla 60 hz ulaşıyor demiş. Ondan yanlış anladım. Asus gtx770'e bağlasam HDMI ile 120 alırım dimi abi sorun çıkmaz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…