GTX770 SuperClock ACX GDDR5 4GB

Sisteminizde bir virüs girmiş olabilir. Virüs %100 CPU VE GPU kullanıyor olabilir. İyi bir tarama yaptırın ekran kartınızı güncelleyin. W8.1 kurun yada format atın.
Virüs taraması yaptım temiz. Ekran kartı güncel. Bir dostumda ' da Windows7 var ve bu ekran kartını kullanıyor gayet iyi performans alıyor. Zaten 3 gün önce format attım.

Hafta sonu indirimi ile 1300'e düşer bekleyin. Olmadı Asus GTX770 alın belki full Ultra'da oynayamazsınız ama kalitelidir.
Şuan indirimde değilmi GTX780 acaba?

Fiyatı artmış olabilir yani. Biz alırken 1320 civarı bir şeydi.

Referans tasarımdan çok daha pahalı bir model bu. Hiçbir soğutucu, hiçbir bellek artırımı bu kadar ekstra parayı hak etmez diye düşünüyorum aynı fiyata bir üst model bulunabiliyorken.

Vatan'ın fiyatlandırma sistemini takip etmek çok güç. İyisi mi siz yarını bekleyin ve öyle bakın internet mağazası fiyatlarına Haftasonu indiriminden ancak o zaman emin olunabilir Kimi ürünler sürekli indirimli fiyatla satılırken aslında Vatan'ın sistemine göre sıfır indirim olarak görünüyor sitede, kimisi de çok alıcısı olmadığı için bir köşede unutuluyor ve indirimler hiç uğramıyor

GTX780 ' de alabilirim ama hiçbirşey yazmıyor sanırım şuan indirimde değil.

Referans tasarımdan çok daha pahalı bir model bu. Hiçbir soğutucu, hiçbir bellek artırımı bu kadar ekstra parayı hak etmez diye düşünüyorum aynı fiyata bir üst model bulunabiliyorken.

Peki acaba EVGA markalı bu ekran kartının bu kadar pahalı olmasının sebebi nedir sizce ?

Soğutma da önemli fakat şöyle düşünün. Referans kartlar dahi 95 derecede çalışıyor. Siz özel soğutmalının özelini alıyorsunuz. Buna gerek yok Asus veya Msi tercih edin.

GTX770 için o kadar para verilmez. Şuan zaten pek gereği de yok gibi. Yani GTX770 daha makul fiyatlı bir modelini alıp, GTX800 serisi çıkana kadar kullanmanız zira kart o zamana kadar ve sonrasında da yeterli olacaktır yüksek ayarlar için.

Şuan Vatanda indirim mevcutmu acaba? GTX780 Alıcam 1400 TL yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…