Bence sen bildiğini yap, boşver başkalarının söylediklerini ya da ne düşündüklerini. Eminim ki bu konuları da seninle aynı fikirde olan var mı diye görmek için açmışsındır ama üzgünüm, kendine konuyla ilgili destekçi bulamadın.
Ben kararsız değilim, tam ok dedik FX 8320 alıyoruz bu seferde yok O.C yapılmaz ise 2016 yetmez falan gibi cümleler geliyor. Gel de aklın karışmasın...
Ben kararsız değilim, tam ok dedik FX 8320 alıyoruz bu seferde yok O.C yapılmaz ise 2016 yetmez falan gibi cümleler geliyor. Gel de aklın karışmasın...
Hayda Hacı sen karıştırıyosun ortalığı sonrada arkadaşa kararsızsın diyorsun
Şaka bir tarafa bu önerdiğin intel çok iyiymiş.
Bir karşılaştırma yaptım sence de böylemidir.
Hocam 1155 biraz eski değil mi ? Haswel varken sizce i5 2500k almak mantıklı bir seçim olur mu ? Hani bende sistem toplayacağım için baya araştırıyorum görüşlerinizi bildirirseniz çok iyi olur.
Hocam 1155 biraz eski değil mi ? Haswel varken sizce i5 2500k almak mantıklı bir seçim olur mu ? Hani bende sistem toplayacağım için baya araştırıyorum görüşlerinizi bildirirseniz çok iyi olur.
Evet fiyatı çok çok uygun hele anakartın fiyatını görünce işlemci ve anakartımı değiştirdim Ve aklıma bir şey takıldı anakarta r9 280x takarsak nasıl olur sizce ?
Bakın, hala '' İllaki Intel alacaksanız '' diyorsunuz. İlla Intel alacağım demiyorum, FX 8320 anca 2016 kadar yeter o da O.C yapılması lazım deyince işleri karıştırdınız diyorum.