Yeter artık, bir hocam yardım etsin. 1 haftadır aynı durumdayım. AC 4 1920 x 1080 Ultra 80 FPS idi. 1 gün önce 60 şimdi ise 30'lar da sürünüyordu. 27'ye bile düşüyor artık. Acil artık yardım edin n'apmalıyım? Rezil bir kart her halde bu?
Yeter artık, bir hocam yardım etsin, 1 haftadır aynı durumdayım. AC 4 1920 x 1080 ultra 80 fps'idi 1 gün önce 60 şimdi ise 30'larda sürünüyor, 27 bile düşüyor acil artık yardım edin napmalıyım ? rezil bi kart heralde bu.
Konuyu yanlış yere açmışsın, he bir de GTX780Ti'ye rezil bir kart demek de yanlış. Sorun oyunun optimizasyon sıkıntıları olması, ekran kartının ısınması vb. şeyler olabilir...
Konuyu yanlış yere açmışsın, he bir de GTX780Ti'ye rezil bir kart demek de yanlış. Sorun oyunun optimizasyon sıkıntıları olması, ekran kartının ısınması vb. şeyler olabilir...
Öyle iyi bir kartta bu sonucu vermesi çok garip. Size önerebileceğim tek şey, kartı garantiye göndermek (tüm oyunlarda böyle düşüklük var ise). Eğer kart sıkıntılı değilse, bilemiyorum neyden olabilir...
Öyle iyi bir kartta bu sonucu vermesi çok garip. Size önerebileceğim tek şey, kartı garantiye göndermek (tüm oyunlarda böyle düşüklük var ise). Eğer kart sıkıntılı değilse, bilemiyorum neyden olabilir...
Bende öyle düşünüyorum hocam, 15 gün iade hakkı dolmadı, iade edip yenisini aliyim. Garantiyle niye uğraşayım? Tüm oyunlarda düşüklük oldu. Minecraft shaderla 120 FPS iken 60FPS'e Watch Dogs 80 FPS iken 60 FPS şuan.
Bende öyle düşünüyorum hocam, 15 gün iade hakkı dolmadı, iade edip yenisini aliyim. Garantiyle niye uğraşiyim tüm oyunlarda düşüklük oldu minecraft shaderla 120 fps'ken 60 fps watchdogs 80 fps iken 60 fps şuan.
Ben .... şubesinden aldım diyelim, başka şubeden alabilir miyim ? Ve kasayı götüremeyeceğime göre ekran kartını takmam gerekiyor, zor bir şey değildir değil mi?
Ben .... şubesinden aldım diyelim, başka şubeden alabilirmiyim ? ve kasayı götüremiyeceğime göre ekran kartını takmam gerekiyor, zor bişey değildir demi ?