GTX780 Ti'nin Perfomansı Sürekli Azalıyor

Ben .... şubesinden aldım diyelim, başka şubeden alabilirmiyim ? ve kasayı götüremiyeceğime göre ekran kartını takmam gerekiyor, zor bişey değildir demi ?
Hayır, Technopat'ın YouTube adresindeki sistem toplama videolarından yardım alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını takmak sıkıntı değil de, iade kapsamında istediğiniz şubeden değişirler mi bilmiyorum.
Tamam, birde originde oyun falan yükledim tekrar yüklemek istemiyorum onu hdd var bende depolama olarak, ona dosyalarını atsam görürmü origin ?

Oyunlarınız orijinal mi? Değilse böyle düşüşler normaldir. Ayrıca V-Sync aktif mi? Aktifse kapatıp tekrar deneyin. Ayrıca oyunlar orijinal ise repair edip deneyin.

Oyunlarınız orijinal mi? Değilse böyle düşüşler normaldir. Ayrıca V-Sync aktif mi? Aktifse kapatıp tekrar deneyin. Ayrıca oyunlar orijinal ise repair edip deneyin.
Minecraft hesabım orjinal, 120'den 60'a düştü. Watch dogs orjinal 80 fps'ken 30 fps düştü. V-Sync kapalı.

Hmm. Sadece ekran kartını garantiye yollayın. Veya direk aynı modelle değişim isteyin. Ürünün soğutmasında sorun olabilir.

Hmm. Sadece ekran kartını garantiye yollayın. Veya direk aynı modelle değişim isteyin. Ürünün soğutmasında sorun olabilir.
Hocam boşta 30 derece, oyundayken 50 derece gayet normal değil mi?

Sıcaklıklar normal. Sistem boştayken kaynak tüketimine bak derim. Virüs olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…