Hocam, eski pc'imde %50 indirdim ama kurmadım sonra siz söyleyince sildim. Ama yeni pc aldım hiç indirmedim. Zaten orijinal şuan Watch_Dogs. Sorun olmaz değil mi?
Yeni sisteme indirmediysen sorun yok. O virüsün etkili olması için komple %100 indirip, kurman gerekli. Ama diğer taramaları yapmayı ihmal etme. Birde orijinal oyunları tamir ettir. Bakalım FPS değerleri artacak mı?
Sistem ayarları ile oynadınız mı? Mesela güç seçenekleri menüsünden Güç Tasarrufu modunu seçtiniz mi? Ya da ne bileyim, GeForce Experience'de ayarlarınız doğru mu? Optimize ettiniz mi?
Ben o sorunu biliyorum ekran kartınızdan falan kaynaklı değil. Oyunun kendi v-sync sorunundan 30'a sabitleniyor. Çözümü ise basit alt+tab'a basarak masaüstüne alın sonra bir daha oyuna aynı şekilde girin çözülmesi lazım.
Ben açıkçası Windows 8.1 de sizin gibi FPS düşüşü yaşamıştım. Direk olarak Windows 8 geri döndüm. FPS değerlerim düzeldi. Belki UEFI kurulumdan da oluyordur.
Sistem ayarları ile oynadınız mı? Mesela güç seçenekleri menüsünden Güç Tasarrufu modunu seçtiniz mi? Ya da ne bileyim, GeForce Experience'de ayarlarınız doğru mu? Optimize ettiniz mi?
Yeni sisteme indirmediysen sorun yok. O virüsün etkili olması için komple %100 indirip, kurman gerekli. Ama diğer taramaları yapmayı ihmal etme. Birde orijinal oyunları tamir ettir. Bakalım FPS değerleri artacak mı?