GTX850M Oyun Testleri

tahayusuf23

Hectopat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar

Resimleri sonradan ekliyeceğim çoğu oyunda anti aliasing değişken bazı oyunlarda kapalı ve kapalı olanları yazacağım aldığım değerleri yazmak istiyorum çözünürlük 1366*768 bu arada

Battlefield 3 ultra anti aliasing dahil herşey açık 40 fps üstü anti aliasing kapalı 75-110 arası
Grid 2 Tüm ayarlar sonra 45 fps üstü
Grand Theft Auto Iv ayarlar sonda tüm patchler yüklü 55+ fps
Ryse son of rome tüm ayarlar sonda anti aliasing kapalı 28- 38 fps arası
Metro 2033 ayarlar en yüksekte diretx 11 30 - 40 fps arası Ayarlar high ta 55-70 arası ayarlar en yüksekte diretx 9 fps 50 -70 arası
Need For Speed rivals ayarlar sonda 30 fps sabit
Far cry 3 very high hepsi anti aliasing kapalı 53-78 fps arası anti aliasing açık 30-40 arası
Far cry 4 ayarlar very high ta anti aliasing kapalı 30-40 fps arası ayarlar yüksekte anti aliasing 4x msaa dı galiba bakmadım ama açıktı 24-35 arası
Hitman absolution ayarlar en yüksekte anti aliasing açık msaa açık 40-58 arası anti aliasing kapalı 70+fps
Assassins's creed Brotherhood ayarlar en yüksekte 100 + fps

Oyunları oynadım bitirdim. Sildim şimdilik Metro 2033 ve rryse son of rome var . 1366*768 çözünürlükte aldığım ortalama değerler bunlardır .

8 gb ram ddr3l kingston ram
2 gb ddr3 gtx850m
i5 4200 h intel işlemci
500 gb hgst hdd
120 gb samsung 840 evo Ssd

Yazım yanlışlarım af ola .

Eğer imkan var ise Fifa 15 i de test eder misiniz? Bi arkadaşım bu bilgisayarın 8 GB lık versiyonundan alacakta. Fifa 15 ve GTA 5 için.

Haklısın. Peki sence GTA 5 i rahat açar mı? Ben açacağını düşünüyorum. Medium - high gibi ayarlarda.

Haklısın. Peki sence GTA 5 i rahat açar mı? Ben açacağını düşünüyorum. Medium - high gibi ayarlarda.

Aslında ekran kartı bence iyi bide directx 12 desteği alırsa çok süper olur . GTA 5 'i o çözünürlükte (1366*768) high da oynatır düşüncesindeyim ama belli olmaz ağır bir oyuna benziyor . Bendeki cihazda Asus X550JK

Çözünürlük düşük olduğundan değerler güzel. İnceleme fotoğraflı olsaydı daha iyi olabilirdi. Bu çözünürlükte gta 5'i de yüksek ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.

Çözünürlük düşük olduğundan değerler güzel. İnceleme fotoğraflı olsaydı daha iyi olabilirdi. Bu çözünürlükte gta 5'i de yüksek ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.

Aynen katılıyorum . Çözünürlüğün böyle olması bu ekran kartı için iyi bence 1920*1080 kaldırmaz bu kart o yüzden iyi böyle .

İstersen ekle bir kıstas olur gtx860m herşey ultra bf3 50fps. Kismetse bf4 yükleniyor onuda test edicem :).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı