Emircan Ufat Hectopat Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2017 #11 PoKenKoo dedi: Güç Kaynağının markası ve kaç yıl kullandığını söyler misin ? Genişletmek için tıkla... Markasını bilmiyorum ama yaklaşık 4-5 yıldır kullanıyorum. Kasayı açmadan öğrenebilme imkanım varmı markayı ?
PoKenKoo dedi: Güç Kaynağının markası ve kaç yıl kullandığını söyler misin ? Genişletmek için tıkla... Markasını bilmiyorum ama yaklaşık 4-5 yıldır kullanıyorum. Kasayı açmadan öğrenebilme imkanım varmı markayı ?
PoKenKoo Hectopat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2017 #12 Emircan Ufat dedi: Markasını bilmiyorum ama yaklaşık 4-5 yıldır kullanıyorum. Kasayı açmadan öğrenebilme imkanım varmı markayı ? Genişletmek için tıkla... 4–5 yıllık 350w psu`ya GTX 950 takmam akıllı bir iş olmayacaktır. Öğrenme imkânını bilmiyorum, istersen bir google da araştır.
Emircan Ufat dedi: Markasını bilmiyorum ama yaklaşık 4-5 yıldır kullanıyorum. Kasayı açmadan öğrenebilme imkanım varmı markayı ? Genişletmek için tıkla... 4–5 yıllık 350w psu`ya GTX 950 takmam akıllı bir iş olmayacaktır. Öğrenme imkânını bilmiyorum, istersen bir google da araştır.
Emircan Ufat Hectopat Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2017 #13 PoKenKoo dedi: 4–5 yıllık 350w psu`ya GTX 950 takmam akıllı bir iş olmayacaktır. Öğrenme imkânını bilmiyorum, istersen bir google da araştır. Genişletmek için tıkla... GTX 1050 veya 1050 Tİ özellikle güç kaynağı çok az yiyen bir ekran kartıdır. Bunlardan birini alsam sıkıntı çıkar mı ? Ne gibi sıkıntılar çıkar ?
PoKenKoo dedi: 4–5 yıllık 350w psu`ya GTX 950 takmam akıllı bir iş olmayacaktır. Öğrenme imkânını bilmiyorum, istersen bir google da araştır. Genişletmek için tıkla... GTX 1050 veya 1050 Tİ özellikle güç kaynağı çok az yiyen bir ekran kartıdır. Bunlardan birini alsam sıkıntı çıkar mı ? Ne gibi sıkıntılar çıkar ?