Biz şöyle düşündük. Kardeşimle iki tane farklı sistem alacağımız için birini ben birini o kullanır diye sizce mantıklı mı?Bence almışken iyisini al 4gb al hem istediğin ayarı istediğin kadar yap fakat ram 16 gb ise 2 gb da alsan olur.
Biz şöyle düşündük. Kardeşimle iki tane farklı sistem alacağımız için birini ben birini o kullanır diye sizce mantıklı mı?Bence almışken iyisini al 4gb al hem istediğin ayarı istediğin kadar yap fakat ram 16 gb ise 2 gb da alsan olur.
Yok ikizimKardeşinin yaşı küçük ise oynayacağı oyunlar belli ona bir apu toplayabilirsiniz artan para ile kendinize yatırım yapın bence.
Arkadaşım sen anlamıyorsun herhalde üst de de belirttim gtx960 ve eşdeğeri orta segmentteki kartlar 4GB veriyi kullanabilecek güçte grafik işlemcileri barındırmıyor.Anlatmak istediğim o kartlarla dilediğin her şeyi açamassın zaten.İnsanları bilip bilmeden kulaktan dolma bilgilerle yanlış yönlendirmeyin rica ediyorum.Bence almışken iyisini al 4gb al hem istediğin ayarı istediğin kadar yap fakat ram 16 gb ise 2 gb da alsan olur.
İki şey daha soracağım.Arkadaşım sen anlamıyorsun herhalde üst de de belirttim gtx960 ve eşdeğeri orta segmentteki kartlar 4GB veriyi kullanabilecek güçte grafik işlemcileri barındırmıyor.Anlatmak istediğim o kartlarla dilediğin her şeyi açamassın zaten.İnsanları bilip bilmeden kulaktan dolma bilgilerle yanlış yönlendirmeyin rica ediyorum.
Malesef düşüş olacağını zannetmiyorum.Örneğin önceki nesil olan Kepler mimarili 780ti ın fiyatı bugün 2 bin küsür lira düşüş olsa bunlarda görürdük.İki şey daha soracağım.
-Pascal mimarisi kullanan ekran kartlar çıkınca 900 serisinin fiyatlarında düşme olur mu? Olursa çok düşer mi?
-GTX960 2GB mi alayım? Yoksa başka kartlara mı yöneleyim? Sonuçta daha 1 ay var. Pascal mimarili güzel kartlar çıkar belki 800-900 TL'ye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.