GTX950 mi, GTX960 mi (4GB)?

Kardeşinin yaşı küçük ise oynayacağı oyunlar belli ona bir apu toplayabilirsiniz artan para ile kendinize yatırım yapın bence.

Bence almışken iyisini al 4gb al hem istediğin ayarı istediğin kadar yap fakat ram 16 gb ise 2 gb da alsan olur.
Arkadaşım sen anlamıyorsun herhalde üst de de belirttim gtx960 ve eşdeğeri orta segmentteki kartlar 4GB veriyi kullanabilecek güçte grafik işlemcileri barındırmıyor.Anlatmak istediğim o kartlarla dilediğin her şeyi açamassın zaten.İnsanları bilip bilmeden kulaktan dolma bilgilerle yanlış yönlendirmeyin rica ediyorum.

Arkadaşım sen anlamıyorsun herhalde üst de de belirttim gtx960 ve eşdeğeri orta segmentteki kartlar 4GB veriyi kullanabilecek güçte grafik işlemcileri barındırmıyor.Anlatmak istediğim o kartlarla dilediğin her şeyi açamassın zaten.İnsanları bilip bilmeden kulaktan dolma bilgilerle yanlış yönlendirmeyin rica ediyorum.
İki şey daha soracağım.
-Pascal mimarisi kullanan ekran kartlar çıkınca 900 serisinin fiyatlarında düşme olur mu? Olursa çok düşer mi?
-GTX960 2GB mi alayım? Yoksa başka kartlara mı yöneleyim? Sonuçta daha 1 ay var. Pascal mimarili güzel kartlar çıkar belki 800-900 TL'ye.

İki şey daha soracağım.
-Pascal mimarisi kullanan ekran kartlar çıkınca 900 serisinin fiyatlarında düşme olur mu? Olursa çok düşer mi?
-GTX960 2GB mi alayım? Yoksa başka kartlara mı yöneleyim? Sonuçta daha 1 ay var. Pascal mimarili güzel kartlar çıkar belki 800-900 TL'ye.
Malesef düşüş olacağını zannetmiyorum.Örneğin önceki nesil olan Kepler mimarili 780ti ın fiyatı bugün 2 bin küsür lira düşüş olsa bunlarda görürdük.
Eğer sabredebilirsen beklemeni tavsiye ederim. Karlı çıkarsın eğer illaki alacaksan gtx960 a göre %10 daha performanslı olan R9 380 ni almanı tavsiye ederim bende kullanıyorum .Küçümsenmeyecek kadar performans farkı var.
r9 380 ile gtx960 basit bir performans karşılaştırması izle farkı gör ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı