H Hasan961 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 14 11 Ağustos 2016 #1 Ben Technopat'ın sistem tavsiyelerinden karışık bi bilgisayar topladım ama bu konu hakkında çok bilgim yok. Topladığım bilgisayara bakarak eksik var mı ya da parçalara bakarak tavsiye verirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2016
Ben Technopat'ın sistem tavsiyelerinden karışık bi bilgisayar topladım ama bu konu hakkında çok bilgim yok. Topladığım bilgisayara bakarak eksik var mı ya da parçalara bakarak tavsiye verirseniz sevinirim.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2016 #2 Ekran kartlı toplayacaksanız eğer APU sistem neden topluyorsunuz? Sistem Tavsiyeleri - Technopat
Doğukan Seyfi Megapat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 400 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2016 #3 JaroxJamaica dedi: Ekran kartlı toplayacaksanız eğer APU sistem neden topluyorsunuz? Sistem Tavsiyeleri - Technopat Genişletmek için tıkla... Çünkü, bilmiyor.
JaroxJamaica dedi: Ekran kartlı toplayacaksanız eğer APU sistem neden topluyorsunuz? Sistem Tavsiyeleri - Technopat Genişletmek için tıkla... Çünkü, bilmiyor.
BalzonUrchin Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 591 Çözümler 3 11 Ağustos 2016 #4 Doğukan Seyfi dedi: Çünkü, bilmiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef yetkililer konu içeriğini okumadan direkt konu başlığından cevap verip konuların yerlerini ona göre belirliyorlar.
Doğukan Seyfi dedi: Çünkü, bilmiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef yetkililer konu içeriğini okumadan direkt konu başlığından cevap verip konuların yerlerini ona göre belirliyorlar.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2016 #5 Doğukan Seyfi dedi: Çünkü, bilmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir amacı olmadığını nereden biliyorsun? Beni eleştirip susacağına arkadaşa yardımcı olmaya çalışsan daha faydalı bir birey olursun.
Doğukan Seyfi dedi: Çünkü, bilmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir amacı olmadığını nereden biliyorsun? Beni eleştirip susacağına arkadaşa yardımcı olmaya çalışsan daha faydalı bir birey olursun.