GTX950 vs R7 370

Peki bir soru sorabilir miyim? MSI GTX 950 gaming 2g 680tl, Gigabyte GTX 950 600 tl. Gigabyte versiyonda tek fan var ve ısı borusu yok. Sizce hangisini almalıyım. MSI olana 80 tl vermeye değer mi?

Bütçeniz varsa tabiki iki fanlı Msi modelini alın ancak bütçeniz yetmiyorsa tek fanlıda işinizi görecektir. Kart zaten çok ısınmıyor.

Bütçeniz varsa tabiki iki fanlı Msi modelini alın ancak bütçeniz yetmiyorsa tek fanlıda işinizi görecektir. Kart zaten çok ısınmıyor.
Bütçem 800 tl. MSI modelini alırsam 120 lira param kalıyor. 120 liraya da sıfır harddisk alamam. İkinci el harddisk almam gerekir.

Bütçem 800 tl. MSI modelini alırsam 120 lira param kalıyor. 120 liraya da sıfır harddisk alamam. İkinci el harddisk almam gerekir.

Bence tek fanlı alın 0 HDD almak için. Çok overclock tutkunu değilseniz çok ısınacağını sanmıyorum.

R7 370 almanız daha mantıklı olur. Aralarında pek önemli bir fark yok, performansları neredeyse aynı. GTX 950 90W harcarken R7 370 110W harcıyor, aralarındaki asıl fark bu ki bu fark da pek yüksek değil.

Açar, ortalama 25-30 FPS değeri alırsın.

Anladım, peki sizce gigabyte tek fanlı gtx 950 75-80 dereceleri görür mü ?

Forumda eskiden biri tek fanlı Gtx 960'lı bir sistem almıştı. Onun oyun testinde 75 derece civarı. Bence ideal bir değer. Birde sizinki bir alt model Gtx 950 olduğu için daha az ısınacaktır. Gpu'lar 90-95 derecelere kadar dayanıklıdırlar. İçiniz rahat etmeyecekse R7 370'de alabilirsiniz .

EVGA GTX 960 Sc - Dying Light Oyun Testi

Amazon'dan GTX 960 Sistem Toplama

Evet gördüm ama o ekran kartında ısı borusu var. GTX 950 de ısı borusu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…