Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2017 #11 burakmetehan dedi: İşlemciye yük bindiren oyunlarda en başta örnek olarak GTA 5 verilebilir darboğaz yapar. Ani droplar ve fps düşüşleri çileden çıkarır. Genişletmek için tıkla... GTA 5 daha çok ekran kartına yüklenir. O kartlada normal ayarlarda oynamazsın herhalde. İşlemciye yüklenen oyunlar dışında sıkıntı olmaz.
burakmetehan dedi: İşlemciye yük bindiren oyunlarda en başta örnek olarak GTA 5 verilebilir darboğaz yapar. Ani droplar ve fps düşüşleri çileden çıkarır. Genişletmek için tıkla... GTA 5 daha çok ekran kartına yüklenir. O kartlada normal ayarlarda oynamazsın herhalde. İşlemciye yüklenen oyunlar dışında sıkıntı olmaz.
sametcanaydogdu Hectopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 584 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2017 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu bırakıyım konu netleşsin. Darboğaz bazı oyunlarda oluyor. Çok fazla değil. Ama alınabilir. İ5 6400 çok daha iyi besliyecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu bırakıyım konu netleşsin. Darboğaz bazı oyunlarda oluyor. Çok fazla değil. Ama alınabilir. İ5 6400 çok daha iyi besliyecektir.
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2017 #13 Ben 7100 ve Rx470 kullanıyorum size de 6100 ile 470 öneririm. Bir sorun olmaz. Amazon konusunu iyice araştırın, bir sorun olması çok düşük bir ihtimal ama yine de bilmiş olursunuz işlemleri.
Ben 7100 ve Rx470 kullanıyorum size de 6100 ile 470 öneririm. Bir sorun olmaz. Amazon konusunu iyice araştırın, bir sorun olması çok düşük bir ihtimal ama yine de bilmiş olursunuz işlemleri.