85 MB indirme hızı (yayını etkilemez biliyorum)
4.50 yükleme hızım mevcut OBS Studio programında 2520 Bit veriyorum ping problemim olmuyor fakat (70-80 sabit)
Oyunda kasma problemi yaşıyorum aslında kasma da denemez FPS drop yiyorum 290 300 FPS alıyorum ( CS:GO yayını)
Yayın açtığım zama 150 - 200 arası düşüyor oyun takılarak gidiyor gibi hissediyorum. Bu sorun neyden kaynaklı? Ekran kartı alsam düzelir mi sizce? Konuyu biraz uzun tutmuş olabilirim kusuruma bakmayın.
Desteğinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
OBS genelde işlemciye yük bindiren bir programdır FPS düşmesi o yüzden normal. Fakat bilgisayarı iyi olmayanlar genelde oyunları LOW settings de oynarlar ki donma vb şeyler yaşanmasın.
85 MB indirme hızı (yayını etkilemez biliyorum)
4.50 yükleme hızım mevcut OBS Studio programında 2520 Bit veriyorum ping problemim olmuyor fakat (70-80 sabit)
Oyunda kasma problemi yaşıyorum aslında kasma da denemez FPS drop yiyorum 290 300 FPS alıyorum ( CS:GO yayını)
Yayın açtığım zama 150 - 200 arası düşüyor oyun takılarak gidiyor gibi hissediyorum. Bu sorun neyden kaynaklı? Ekran kartı alsam düzelir mi sizce? Konuyu biraz uzun tutmuş olabilirim kusuruma bakmayın.
Desteğinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
OBS genelde işlemciye yük bindiren bir programdır FPS düşmesi o yüzden normal. Fakat bilgisayarı iyi olmayanlar genelde oyunları LOW settings de oynarlar ki donma vb şeyler yaşanmasın.
Evet çekirdek sayısı az çoklu işlem için.
Çözüm olarak AMD ye dönebilir elindeki işlemci ve anakartı satarak. CPU-L ye göre RAM DDR3 ve ya DDR4 olabilir.
Elinizdeki RAM DDR4 ise anakart ve işlemciyi satıp Ryzen 5 serisine geçebilir.
MSI’ın Afterburner yazılımı ile bütün ekran kartlarının FPS, sıcaklık, işlemci kullanımı ve bellek kullanımı değerlerini oyun oynarken gerçek zamanlı gözlemleyebilirsiniz. PC oyunculuğu için FPS’nin önemi tartışmaya mahal vermeyecek kadar...
www.technopat.net
Daha sonra ayarlardan CPU1, CPU2... CPU4 ün sıcaklık kullanım ve MHz değerlerini açın.