A Adraman Hectopat Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Bu özellikli bilgisayarım Far Cry 4'de kasıyor. Sistem özellikleri yeterli değil mi? Ben sistem gereksinimlerine baktım yeterli. Neden kasıyor çözümünü bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2016
Merhaba arkadaşlar. Bu özellikli bilgisayarım Far Cry 4'de kasıyor. Sistem özellikleri yeterli değil mi? Ben sistem gereksinimlerine baktım yeterli. Neden kasıyor çözümünü bulamadım.
Anıl_Yılmaz Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2016 #2 Gtx 950m ile herşeyi ultraya aldıysanız kasar elbet. Hangi grafik ayarlarında kastığını söylememişsiniz.
Gtx 950m ile herşeyi ultraya aldıysanız kasar elbet. Hangi grafik ayarlarında kastığını söylememişsiniz.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.403 Makaleler 60 Çözümler 815 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2016 #3 Grafik ayarları yüksek ise düşür. Nvidia sürücünü güncelle. Oyun korsan ise orjinal al veya korsan kullanmayı öğren.
Grafik ayarları yüksek ise düşür. Nvidia sürücünü güncelle. Oyun korsan ise orjinal al veya korsan kullanmayı öğren.