GTX950M Video Dxgkrnl Fatal Error

Fevzi İnce

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600
MSI B650 Gaming Plus Wifi
XPG 2x16GB 6000MHz CL30 DDR5 RAM
Zotac RTX 4060 Ti 8GB Ekran Kartı
Meslek
Web Developer
Arkadaşlar çözümü hala bulamadım. Yeni format attım Free Dos gelmişti bilgisayar.
Daha önceden konular açılmış ama doğru düzgün cevap bile yok.
Bi yardımcı olursanız makbule geçer.
Şimdiden çok teşekkürler.

Sistem özelliklerim şunlar:

i5 4200H 2.8GHz ~ 3.2GHz
GeForce GTX950M
4GB 1600MHz Ram
Windows 8 Embedded

Asus X550JK

not: Laptop'u alalı 1 hafta ancak oldu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar çözümü hala bulamadım. Yeni format attım Free Dos gelmişti bilgisayar.
Daha önceden konular açılmış ama doğru düzgün cevap bile yok.
Bi yardımcı olursanız makbule geçer.
Şimdiden çok teşekkürler.

Sistem özelliklerim şunlar:

i5 4200H 2.8GHz ~ 3.2GHz
GeForce GTX950M
4GB 1600MHz Ram
Windows 8 Embedded

Asus X550JK

not: Laptop'u alalı 1 hafta ancak oldu.
Hocam aynı sorun bendede var acaba nasıl çözdünüz?

Edit: Windows 8 yüklü ve driver nvdianın sitesinden indi

GeForce Experience'a Fallout 4 için olan bir güncelleme geldi. Güncellemeyi kurmamıştım. Güncelleme kurulduktan sonra sorun çözüldü geçenlerde aynı sorunu yeniden aldım bu sefer anladım ki fazla seyyar olursanız (laptop açıkken çok hareket ediyorsanız bu mavi ekran çıkıyor.)

Üzgünüm bir süredir giremiyordum. Bu tipik sorunlar ya güncellemeyle yada formatla zaten düzeliyor. Ancak bu sorunun stabil bir çözümü inşallah bulunur.

Üzgünüm bir süredir giremiyordum. Bu tipik sorunlar ya güncellemeyle yada formatla zaten düzeliyor. Ancak bu sorunun stabil bir çözümü inşallah bulunur.
Stabil çözümleri zaten var. Oysaki Minidump Dosyalarını Upload Etme bu konuya bakıp minidump dosyalarını upload edip paylaşsan sorunun nereden kaynaklandığı çözülürdü. Ama sen format atmaya devam et. :like:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı