berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 661 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 Ekran kartım boşta 47 derece, FurMark testinde ise 89 derece. Bu değerler çok fazla diye düşünüyorum. Ama havalar da ısındı.
Ekran kartım boşta 47 derece, FurMark testinde ise 89 derece. Bu değerler çok fazla diye düşünüyorum. Ama havalar da ısındı.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 2 Temmuz 2021 #2 Kasanızın hava akışı nasıl?
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 2 Temmuz 2021 #3 Normal gibi geldi. Eğer VBIOS güncel değilse güncellemeyi deneyebilirsiniz.
G GodsLonelyMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.332 Çözümler 10 Yer Samsun-Havza-Kocapınar Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 1600AF Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb Adata SU630 240GB WD BLUE 1TB 7200RPM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2021 #4 Hocam yaz gelmeden önce benim RX 580'im maksimum 60 derece oluyor şimi 74 erece falan kasamın hava akışına gelirsek Ranker virgo kullanıyorum bakabilirsiniz.
Hocam yaz gelmeden önce benim RX 580'im maksimum 60 derece oluyor şimi 74 erece falan kasamın hava akışına gelirsek Ranker virgo kullanıyorum bakabilirsiniz.
Alperr24 Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 527 2 Temmuz 2021 #5 Bence fazla.Bende o ekran kartı ile başa baş giden R9 380 var en fazla 70 derece ki eski AMD Ler daha çok ısınıyordu genelde.
Bence fazla.Bende o ekran kartı ile başa baş giden R9 380 var en fazla 70 derece ki eski AMD Ler daha çok ısınıyordu genelde.
Kado703 Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 452 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #6 Termal macununu yenile ekran kartının biliyorsan kendin yap bilmiyorsan PC'den yap ya da YouTube'dan bakarak yap
Termal macununu yenile ekran kartının biliyorsan kendin yap bilmiyorsan PC'den yap ya da YouTube'dan bakarak yap
berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 661 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #7 Tekin Alakuş dedi: Kasanızın hava akışı nasıl? Genişletmek için tıkla... Gametech X Coler kullanıyorum. Takeshi Kovacs dedi: Normal gibi geldi. Eğer VBIOS güncel değilse güncellemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VBİOS nedir ? Normal BİOS'um güncel. GodsLonelyMan dedi: Hocam yaz gelmeden önce benim RX 580'im maksimum 60 derece oluyor şimi 74 erece falan kasamın hava akışına gelirsek Ranker virgo kullanıyorum bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bence normal değil gibi. Kado703 dedi: Termal macununu yenile ekran kartının biliyorsan kendin yap bilmiyorsan PC'den yap ya da YouTube'dan bakarak yap Genişletmek için tıkla... cooler master htk-002 sürdüm. Pek işe yaramadı sanırım. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Tekin Alakuş dedi: Kasanızın hava akışı nasıl? Genişletmek için tıkla... Gametech X Coler kullanıyorum. Takeshi Kovacs dedi: Normal gibi geldi. Eğer VBIOS güncel değilse güncellemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VBİOS nedir ? Normal BİOS'um güncel. GodsLonelyMan dedi: Hocam yaz gelmeden önce benim RX 580'im maksimum 60 derece oluyor şimi 74 erece falan kasamın hava akışına gelirsek Ranker virgo kullanıyorum bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bence normal değil gibi. Kado703 dedi: Termal macununu yenile ekran kartının biliyorsan kendin yap bilmiyorsan PC'den yap ya da YouTube'dan bakarak yap Genişletmek için tıkla... cooler master htk-002 sürdüm. Pek işe yaramadı sanırım. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 2 Temmuz 2021 #8 berkanrekt dedi: VBİOS nedir ? Normal BİOS'um güncel. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın BIOS'u. GPU-Z kullanarak öğrenebilirsiniz sürümü.
berkanrekt dedi: VBİOS nedir ? Normal BİOS'um güncel. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın BIOS'u. GPU-Z kullanarak öğrenebilirsiniz sürümü.
berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 661 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #9 Takeshi Kovacs dedi: Ekran kartınızın BIOS'u. GPU-Z kullanarak öğrenebilirsiniz sürümü. Genişletmek için tıkla... 84.06.26.00.49 versiyonunda.
Takeshi Kovacs dedi: Ekran kartınızın BIOS'u. GPU-Z kullanarak öğrenebilirsiniz sürümü. Genişletmek için tıkla... 84.06.26.00.49 versiyonunda.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 2 Temmuz 2021 #10 berkanrekt dedi: 84.06.26.00.49 versiyonunda. Genişletmek için tıkla... En güncel sürümü öğrenmek için ekran kartınızın tam marka modelini bilmeniz lazım. https://www.techpowerup.com/vgabios/ Buradan indirebilirsiniz.
berkanrekt dedi: 84.06.26.00.49 versiyonunda. Genişletmek için tıkla... En güncel sürümü öğrenmek için ekran kartınızın tam marka modelini bilmeniz lazım. https://www.techpowerup.com/vgabios/ Buradan indirebilirsiniz.