GTX960 CS:GO Performansı Nasıl ?

Kardeşim GTX 770' e kesin DX 12 desteği verilecek yanlış bilgi verme. Neresi mechul azcık araştırma yapın.

@Alpha_Tilki Yanlış bilgi değil TechPowerUp 'tan okuduğumu iletiyorum. 400-500-600-700 serisine DX 12 gelebilir ihtimali verilmiş, DX12 tam desteğini GTX 9xx serisinde bulunacak.

@Alpha_Tilki Yanlış bilgi değil TechPowerUp 'tan okuduğumu iletiyorum. 400-500-600-700 serisine DX 12 gelebilir ihtimali verilmiş, DX12 tam desteğini GTX 9xx serisinde bulunacak.

Tam destekle destek verme farklı konular. GTX 400 serisinden itibaren yazılımsal DX 12 desteği sunulacak.

@Alpha_Tilki işte olay da bu ya kardeşim GTX 960 gibi güncel bir kart varken neden GTX 770 tercih edilsin ki ?

GTX 770 güncelliğini kaybeden bir kart değil ve hala güçlü GTX 960' tanda güçlü. Tercih kişiye göre değişir. Ben GTX 970' i sadece sessizlik için aldım performans isteseydim verdiğim paraya daha iyisini alabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…