GTX960 Fan Dönmeme Sorunu

selcuk19194

Hectopat
Daha fazla  
GTX960 2 GB GDDR5

İlk baslarda fan dönmüyordu, MSI Afterbuner progamını indirdim fan hızını 50'ye aldım calıstı, bilgisayarı kapattım 0'a çevrildi ve fan dönmüyor yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar bozulmuş, ekran kartı fanı dönmezse ısınır, yanar ve patlar. Allah aşkına buraya konu açacağınıza Google'ye yazsanıza.

Üşengeçliğimize değilde yazdığım mesaja gereksiz denmesine takıyoruz kafayı :) Adam burada konu kirliliği yapıyor ama cezayı biz alıyoruz.

Bilgisayar bozulmuş, ekran kartı fanı dönmezse ısınır, yanar ve patlar. Allah aşkına buraya konu açacağınıza Google'ye yazsanıza.

Üşengeçliğimize değilde yazdığım mesaja gereksiz denmesine takıyoruz kafayı :) Adam burada konu kirliliği yapıyor ama cezayı biz alıyoruz.
Ama burada tecrübeli kişilerin fikirlerinden yararlanıp ona göre yol çizebilir. Birisi sitenin birinde ekran kartı ölmüş, yeni kart almanız gerekiyor dese bu ne kadar doğru olur. Belki kartta sıkıntı belki de ekran kartı kendini sessize almış vs. Sorun birşeyden kaynaklanmiyor genelde. Bu yüzden fikir alması daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı