GTX960 FPS ve Reset Sorunu

Spaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün Vatanbilgisayar'dan MSI GTX960 Gaming 4G aldım bir hevesle monteleyip CS:GO açtım ve gördüğüm FPS 90'dı. En güncel driver değil de iki önceki driver kurdum herşey full ayarlarda 230-300 FPS gördüm. Fakat bugün bilgisayarı açıp ARMA II Dayz Mod açtım ve açtıktan 2 dakika sonra reset attı kısır döngü gibi son 2-3 saattir her benchmark vs. testlerimde reset atıyor. Nasıl çözebilirim ?

Sistem özellikleri
  • AMD Fx6300 3.5ghz Hyper 212 EVO soğutucu ile birlikte kullanıyorum. OC ile kullanıyordum fakat şuan geri çektim OC'yi.
  • Corsair vs550 PSU
  • 2x4 CORSAIR 1600mhz
  • 120 GB Kingston SSD
  • GIGABYTE 970A-Ud3p

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şöyle bir sıkıntı var benchmark testi başlattığım gibi reset atıyor. Belli bir miktar oynattıktan sonra değil. Şuan hiç bir şey stabil çalışmıyor

FurBenchmark testi yaptığımda 40-42 fps alıyorum bu değer normal mi sizce ? Heaven Benchmark testinde anti-aliasing kapalı şekilde 30 fps zor alıyor. Arma II Dayz Mod anti-aliasing fxaa postprocess kapalı diğer herşey veryhigh 40 fps alıyorum. Şimdi CS:GO tekrar denedim tüm ayarlar full 140 fps verdi bu rakamlar bana hiç normal gelmiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Anakart BIOS güncellemesi yaptım , ekran kartını diğer sokete taktım , 3 tane farklı ekran kartı driveri denedim sonuç hiç değişmedi.

Yok mu önerisi olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…